Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Boxing fitness in Nijmegen

Combineer de snelheid van boksen met de uitdaging van fitness in één explosieve workout. Ideaal voor wie conditie wil boosten, kracht wil opbouwen, en stress eruit wil slaan, allemaal binnen een uur. Ontworpen om zowel je fysieke als mentale grenzen te verleggen, met focus op efficiëntie en resultaat. Klaar voor de uitdaging?

Boksen in nijmegen

In onze Boxing Fitness lessen bij Provectas stap je in een wereld waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Onder leiding van ervaren personal trainers word je meegenomen in een zorgvuldig samengestelde mix van fitness, cardio, en boksen die je nergens anders vindt.

 

Elke sessie is een diepe duik in de kunst van het boksen, met bokszaktraining, die je vaardigheden, stootkracht, snelheid, en reactievermogen naar een hoger niveau tillen. Maar het is meer dan alleen fysieke training; we bouwen ook aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.

 

Of je nu gewoon lekker wilt sporten of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, bij ons krijg je de ruimte om te groeien, te leren en jezelf te overtreffen.

 

Bij Provectas is elke les een stap vooruit in je persoonlijke ontwikkeling, waarbij je niet alleen leert hoe je een stoot uitdeelt, maar ook hoe je de dagelijkse uitdagingen met vertrouwen tegemoet treedt.

 

LESTIJDEN

Dinsdag 19:00u tot 20:00u
Donderdag 19:30u tot 20:30u

Vrijdag 09:00u tot 10:00u
Zaterdag 10:00u tot 11:00u

Provectas - Personal training boksen in Nijmegen

Hoe zien onze bokslessen eruit?

Elke boksles bij Provectas is zorgvuldig opgezet om jou op je eigen niveau uit te dagen en te ondersteunen. We starten met een dynamische warming-up om je lichaam klaar te maken voor actie. Vervolgens duik je onder begeleiding van ervaren trainers in de kern van de les, waar een slimme mix van conditietraining en techniektraining centraal staat.

 

Je werkt aan je boksvaardigheden met oefeningen op de bokszak, waarbij elke stoot je dichter bij je doelen brengt, of dat nu gaat om kracht, snelheid, of uithoudingsvermogen. Tegelijkertijd verbeteren we je techniek, zodat elke beweging effectiever wordt en je echt leert ‘vechten als een pro’.

 

We sluiten elke sessie af met een cooling-down, om je lichaam te helpen herstellen en te zorgen voor een optimale balans tussen inspanning en ontspanning.

Waarom boksen bij Provectas?

Bij Provectas zijn onze bokslessen veel meer dan alleen een training; ze zijn een ervaring.

 

Elke les is een full-body workout ontworpen om niet alleen je fysieke kracht te vergroten, maar ook je persoonlijke doelen te behalen in een veilige en ondersteunende omgeving.

 

Wat ons onderscheidt, is de kleinschaligheid van onze trainingen, waardoor er een overvloed aan persoonlijke aandacht mogelijk is.

 

Onze trainers staan klaar om jouw techniek te perfectioneren, of je nu aan je conditie werkt of je bokstechnieken op de bokszak verfijnt. Bij Provectas geloven we in het creëren van een vette omgeving waar elke stoot, elke zweetdruppel en elke overwinning gevierd wordt.

Provectas - Self defense les in Nijmegen
Provectas - Boksen in Nijmegen

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.

Word onderdeel van onze community

Zij gingen jou voor

Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT

FAQ

Veelgestelde vragen

Boxing Fitness is perfect voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren, spierkracht wil opbouwen, of een krachtige uitlaatklep zoekt voor dagelijkse stress.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met fitness, onze lessen zijn aangepast om op elk niveau uitdaging en voldoening te bieden.

Elke les begint met een dynamische warming-up, gevolgd door een combinatie van conditietraining en techniektraining. Je werkt aan je vaardigheden op de bokszak, leert nieuwe combinaties en sluit af met een cooling down.

Dit alles onder constante begeleiding van een personal trainer, waardoor je op eigen niveau kunt trainen en continu kunt groeien.

Onze Boxing Fitness trainingen vinden plaats op dinsdag 19:00 tot 20:00, donderdag van 19:30 tot 20:30, vrijdag van 09:00 tot 10:00 en op zaterdag van 10:00 tot 11:00.

Deze tijden zijn speciaal gekozen om jou de kans te geven de werkweek van je af te slaan of het weekend energiek te beginnen.

Wat onze bokslessen onderscheidt, is de combinatie van een inspirerende omgeving met bokszakken, veel aandacht door kleinschalige trainingen, en de focus op zowel fysieke als mentale groei. Bij Provectas werk je aan je persoonlijke doelen in een veilige en motiverende omgeving, ondersteund door ervaren trainers en een community die je elke stap van de weg aanmoedigt.
🔥 Neem contact op!