Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Booty workout in Nijmegen

Een women’s only training! De naam zegt het eigenlijk al, maar tijdens deze les focussen we op het trainen van de buik, billen en benen. Vergeet eindeloze, zinloze routines; onze speciaal ontworpen BBB-lessen combineren oefeningen met gewichten zoals booty-bands en kettlebells, gericht op het smeden van niet alleen sterke bil- en beenspieren, maar ook een ijzersterke mindset.

Fijne boutique sportclub voor iedere vrouw

Onze booty workout richt zich voornamelijk op het verlagen van je vetpercentage, het krijgen van een strakke taille en het ontwikkelen van betere bilspieren. Wist je dat je bilspieren de grootste spieren van je lichaam zijn en dat ze ook zorgen voor een betere houding en mobiliteit? Tijdens deze workout gaan we méér calorieën verbranden en je been-, bil- en buikspieren versterken.

 

LESTIJDEN
Dinsdag 20:00u tot 21:00u

Zaterdag 09:00u tot 10:00u

Provectas - Boutique sportclub exclusief alleen voor vrouwen

Hoe ziet onze booty workout voor vrouwen eruit?

Een booty workout is geen gewone training; het is een zorgvuldig samengestelde training die gericht is op het versterken en vormgeven van je been-, bil- en buikspieren.

 

Verwacht een mix van krachttraining en core-stabiliteitsoefeningen, allemaal ontworpen om die belangrijke spiergroepen aan te pakken. Van squats en deadlifts tot lunges en hip thrusters; alles komt voorbij.

 

We voegen een explosieve component toe aan je workout met plyometrische oefeningen. Deze zorgen niet alleen voor een verbeterde spierkracht, maar ook voor een toename in spieruithoudingsvermogen en -reactievermogen, wat bijdraagt aan een strakkere, meer gedefinieerde look.

Waarom Booty Workout bij Provectas?

Waarom kiezen voor de Booty Workout bij Provectas? Simpel. Als je nu resultaat wilt zien, efficiënt wilt trainen en dat alles in fijne club met een goede sfeer en goede begeleiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Onze Booty Workouts zijn speciaal ontworpen voor jou: de moderne vrouw die efficiëntie, resultaat, en vooral veel fun wil combineren.

 

Stel je voor: samen met andere gemotiveerde meiden push je jezelf naar het volgende level, in een omgeving die veilig en empowering aanvoelt.

 

Geen intimidatie, alleen motivatie en professionele begeleiding om jouw fitnessdoelen te crushen. Of je nu je houding wilt verbeteren, vet wilt verbranden of simpelweg meer spieren wil, hier vind je een community die jou begrijpt en support.

Provectas - Sportschool voor vrouwen Nijmegen
Provectas - Sportschool Nijmegen

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.

Word onderdeel van onze community

Zij gingen jou voor

Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT

FAQ

Veelgestelde vragen

De Booty Workout is dé perfecte fit voor iedereen die haar fitness journey naar een hoger niveau wil tillen, ongeacht je huidige niveau van fitheid. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectieve en leuke manier om je conditie te verbeteren, sterker en strakker wil worden of als je wil afvallen.

Het maakt niet uit of je nieuw bent in de sportschool of al jarenlang sporten als een vast onderdeel van je routine beschouwt; deze workout biedt de uitdaging die je nodig hebt om je persoonlijke doelen te bereiken.

Billen trainen is een hot topic in de fitnesswereld, en met goede reden. Goed getrainde bilspieren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze verbeteren ook je prestaties in een breed scala aan activiteiten en dragen bij aan een betere houding.

Hier zijn de 10 beste oefeningen om je billen te trainen, elk ontworpen om je te helpen sterke, strakke, en goed gevormde bilspieren te ontwikkelen:

  • Squats: de klassieker die niet mag ontbreken. Squats richten zich op je quadriceps, hamstrings, en vooral je bilspieren.
  • Deadlifts: een krachtige oefening die je hele achterste keten raakt, inclusief je bilspieren. Begin met de traditionele deadlift en experimenteer vervolgens met variaties zoals de sumo deadlift of de Romanian deadlift voor extra nadruk op de billen.
  • Lunges: lunges zijn geweldig voor het targeten van de billen en het verbeteren van de balans.
  • Hip thrusts: specifiek ontworpen om de bilspieren te isoleren en te versterken. Hip thrusts, en vooral de barbell hip thrust, zorgen voor maximale activatie van je bilspieren.
  • Glute bridges: een lager intensieve variant van de hip thrust die je kunt uitvoeren zonder uitrusting. Ideaal voor beginners of als onderdeel van een warming-up.
  • Step-ups: gebruik een bankje of een stevig platform om deze oefening uit te voeren die je bilspieren en hamstrings raakt. Hoe hoger het platform, hoe groter de uitdaging.
  • Cable kickbacks: een geweldige oefening voor het isoleren van de gluteus maximus. Cable kickbacks zijn perfect voor het toevoegen van definitie en kracht aan je billen.
  • Bulgarian split squats: deze enkelzijdige oefening is fantastisch voor het opbouwen van kracht en evenwicht, terwijl je bilspieren hard moeten werken om je lichaam te stabiliseren.
  • Donkey kicks: begin op handen en knieën en lift je been naar achteren en omhoog, richtend op de bilspieren. Voeg weerstand toe met enkelgewichten voor een extra uitdaging.
  • Fire hydrants: deze oefening richt zich op de zijkant van je bilspieren en is geweldig voor het werken aan de abductoren, wat bijdraagt aan een rondere vorm.

Onze booty workouts in Nijmegen onderscheiden zich door een exclusieve, vrouwvriendelijke sfeer waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Alleen voor vrouwen die streven naar een gezonde levensstijl, focust onze boutique sportclub op effectieve oefeningen in een fijne clubomgeving.

Met persoonlijke aandacht en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat iedere vrouw zich welkom en ondersteund voelt.

Absoluut! Onze lessen zijn geschikt voor elke sporter, ongeacht je huidige fitnessniveau. Onze focus ligt op goede begeleiding. Onze coaches helpen je op een verantwoorde manier te sporten, je conditie te verbeteren en je fitnessdoelen te bereiken. Elke oefening wordt aangepast aan jouw niveau, waardoor je altijd een uitdaging vindt die bij je past en je helpt strakker en fitter te worden.
Deelnemen aan onze booty workout is meer dan alleen sporten; het is een stap naar een gezonde levensstijl. Naast de intensieve focus op het trainen van je billen, benen en buik, bevordert onze aanpak ook een positieve mindset. Na het sporten ga je met een voldaan gevoel naar huis, waardoor je beter in je vel zit. In een fijne sfeer, omringd door andere vrouwen met soortgelijke doelen, werk je niet alleen aan je fysieke gezondheid, maar ook aan je mentale balans. Onze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je op een plezierige en effectieve manier aan je conditie werkt, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van fitheid en geluk.
Wij moedigen het zeker aan om een vriendin mee te nemen! Samen komen sporten is niet alleen leuker, maar kan ook een grote motivatieboost zijn. Onze boutique sportclub creëert een gezellige en ondersteunende omgeving waarin je samen met andere vrouwen aan je doelen kunt werken. Het delen van de ervaring met een vriendin versterkt het gevoel van gemeenschap en maakt elke workout nog plezieriger. Voel je vrij om iemand mee te nemen en samen de voordelen van onze professionele begeleiding en de fijne sfeer te ervaren.
🔥 Neem contact op!