Provectas

Boutique gym

in nijmegen

Ben je op zoek naar een exclusieve fitnesservaring met persoonlijke begeleiding en hoogwaardige faciliteiten?

Voel je thuis in onze boutique gym in Nijmegen

fitness nijmegen

Onbeperkt toegang

open gym

Train onder toezicht van onze personal trainers. In tegenstelling tot standaard sportscholen, waar je vaak anoniem in de massa opgaat, richten wij ons op persoonlijke begeleiding, waarbij jouw doelen, behoeften en gezondheid altijd centraal staan.

We passen onze trainingen aan op jouw individuele niveau en doelstellingen, waardoor we maximaal resultaat kunnen bereiken op de manier die het beste bij jou past. Bij Provectas, staat kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Onbeperkt vrij sporten &

flexibel lidmaatschap

Wij begrijpen de drukke en veranderende schema’s van onze leden. Daarom bieden we een onbeperkt en flexibel lidmaatschap aan.

Of je nu vroeg in de ochtend wilt trainen voordat je dag begint, of juist laat in de avond na een drukke dag, met ons onbeperkte lidmaatschap heb je altijd toegang tot onze luxe gym en apparatuur. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, waardoor je sport wanneer het jou uitkomt.

Openingstijden open gym

Maandag t/m donderdag
07:00 tot 21:00

Vrijdag
07:00 tot 17:30

Zaterdag
09:00 tot 13:00

Personal training in Nijmegen
Luxe kleedkamer

Geniet van een

high-end omgeving

En we gaan nog een stap verder. Ons lidmaatschap is ontworpen met maximale flexibiliteit in gedachten. Geen verplichtingen, geen kleine lettertjes en altijd trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Wij vinden we dat fitness een persoonlijke reis is en dat jij altijd in het middelpunt moet staan. Onze high-end boutique gym is ontworpen om een rustige, uitnodigende en inspirerende omgeving te bieden, weg van de drukte en het lawaai van grote, overvolle sportscholen.

Meer dan een

gewone sportschool

Provectas is veel meer dan een gewone sportschool. We zijn een boutique gym met een exclusieve en persoonlijke benadering. We bieden hoogwaardige faciliteiten en gecertificeerde trainers die je begeleiden naar jouw persoonlijke fitnessdoelen. Onze rustige en stijlvolle omgeving zorgt voor een unieke fitnesservaring die verder gaat dan de standaard sportschool.

HIGH-END BOUTIQUE GYM

Onze boutique gym is ontworpen met een stijlvol en luxueus interieur, en biedt een rustige en ontspannen omgeving waar je je volledig kunt focussen op je training.
Wil je komen sporten in onze boutique gym in Nijmegen

Persoonlijke aandacht

Train onder toezicht van een personal trainer in onze exclusieve, kleinschalige open gym met high-end fitnessapparatuur van Technogym. Onze trainers staan voor je klaar.
Fitness en krachttraining met persoonlijke aandacht

Holistische benadering​

We zijn ervan overtuigd dat fitness meer is dan alleen het bereiken van fysieke doelen – het gaat ook om het vinden van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze open gym?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

We hebben een speciaal open gym abonnement ontworpen voor iedereen die in een motiverende omgeving wilt trainen in nijmegen.

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

Prijzen

Abonnementen open gym

Open gym

Vanaf 50,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • Abonnementsduur maand | halfjaar | jaar
 • Familiekorting
 • Optioneel: maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 1x PT

Vanaf 120,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 1x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 2x PT

Vanaf 175,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 2x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting
 • Zakelijk aftrekbaar
Gratis proefweek sporten

30 dagen open gym

vraag nu je gratis proefmaand aan

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een gratis, vrijblijvende proefles in onze open gym in Nijmegen. Deze proefmaand is de perfecte gelegenheid om te zien of onze open gym past bij jouw persoonlijke doelen.

Tijdens de proefmaand zal één van onze coaches samen met jou een evaluatie maken van je huidige fitnessniveau en levensstijl. Op basis hiervan krijg je een eerste indruk van hoe onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw unieke behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.