Provectas

Boutique gym in Nijmegen

Ben je op zoek naar een exclusieve fitnesservaring met persoonlijke begeleiding en hoogwaardige faciliteiten?

Voel je thuis in onze boutique gym in Nijmegen

fitness nijmegen (2)

Onbeperkt toegang

open gym

Train onder toezicht van onze personal trainers. In tegenstelling tot standaard sportscholen, waar je vaak anoniem in de massa opgaat, richten wij ons op persoonlijke begeleiding, waarbij jouw doelen, behoeften en gezondheid altijd centraal staan.

We passen onze trainingen aan op jouw individuele niveau en doelstellingen, waardoor we maximaal resultaat kunnen bereiken op de manier die het beste bij jou past. Bij Provectas, staat kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Onbeperkt vrij sporten &

flexibel lidmaatschap

Wij begrijpen de drukke en veranderende schema’s van onze leden. Daarom bieden we een onbeperkt en flexibel lidmaatschap aan.

Of je nu vroeg in de ochtend wilt trainen voordat je dag begint, of juist laat in de avond na een drukke dag, met ons onbeperkte lidmaatschap heb je altijd toegang tot onze luxe gym en apparatuur. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, waardoor je sport wanneer het jou uitkomt.

Openingstijden open gym

Maandag t/m donderdag
07:00 tot 21:00

Vrijdag
07:00 tot 17:30

Zaterdag
09:00 tot 13:00

Luxe kleedkamer

Geniet van een

high-end omgeving

En we gaan nog een stap verder. Ons lidmaatschap is ontworpen met maximale flexibiliteit in gedachten. Geen verplichtingen, geen kleine lettertjes en altijd trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Wij vinden we dat fitness een persoonlijke reis is en dat jij altijd in het middelpunt moet staan. Onze high-end boutique gym is ontworpen om een rustige, uitnodigende en inspirerende omgeving te bieden, weg van de drukte en het lawaai van grote, overvolle sportscholen.

Meer dan een

gewone sportschool

Provectas is veel meer dan een gewone sportschool. We zijn een boutique gym met een exclusieve en persoonlijke benadering. We bieden hoogwaardige faciliteiten en gecertificeerde trainers die je begeleiden naar jouw persoonlijke fitnessdoelen. Onze rustige en stijlvolle omgeving zorgt voor een unieke fitnesservaring die verder gaat dan de standaard sportschool.
Meer dan een fijne sportschool in Nijmegen

HIGH-END BOUTIQUE GYM

Onze boutique gym is ontworpen met een stijlvol en luxueus interieur, en biedt een rustige en ontspannen omgeving waar je je volledig kunt focussen op je training.
Wil je komen sporten in onze boutique gym in Nijmegen

Persoonlijke aandacht

Train onder toezicht van een personal trainer in onze exclusieve, kleinschalige open gym met high-end fitnessapparatuur van Technogym. Onze trainers staan voor je klaar.

Holistische benadering​

We zijn ervan overtuigd dat fitness meer is dan alleen het bereiken van fysieke doelen – het gaat ook om het vinden van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze open gym?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

We hebben een speciaal open gym abonnement ontworpen voor iedereen die in een motiverende omgeving wilt trainen in nijmegen.

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.
Fit worden nijmegen

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT
M. D
M. D
2023-11-05
Fijne en unieke sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. Twee professionele en ervaren eigenaars die jou meteen thuis laten voelen 💪🏼
Bruce Van Loon
Bruce Van Loon
2023-11-03
Fijne en zeer professionele gym om te sporten
Melanie Verbueken
Melanie Verbueken
2023-10-31
Super fijne personal training studio in Nijmgen! Mercy en Terrence weten wat ze doen. Ze kijken niet alleen naar het trainen, maar coachen je ook op het gebied van voeding en leefstijl. De gym is super gaaf geworden en vooral de groepslessen zijn uitdagend en uniek. Die vind je nergens anders in Nijmegen. Echt een industriële vibe! Naast mijn personal training sessies, vind ik het fijn dat ik ook gebruik kan maken van de open gym waar ik vrij kan trainen. De community en sfeer binnen Provectas is heel prettig en veilig.
Sebastian van Raaij
Sebastian van Raaij
2023-10-31
echt een top pt studio, ze weten wat ze doen en bieden goede service
Walter Driessen
Walter Driessen
2023-10-31
Zeer fijne gym en vriendelijke begeleiding!

Prijzen

Abonnementen open gym

Open gym

Vanaf 50,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • Abonnementsduur maand | halfjaar | jaar
 • Familiekorting
 • Optioneel: maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 1x PT

Vanaf 120,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 1x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 2x PT

Vanaf 175,- / per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 2x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting
 • Zakelijk aftrekbaar

14 dagen pas

ervaar provectas

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een gratis, vrijblijvende proefles in onze open gym in Nijmegen. Deze 14-dagen pas is de perfecte gelegenheid om te zien of onze open gym past bij jouw persoonlijke doelen.

Tijdens deze 14 dagen zal één van onze coaches samen met jou een evaluatie maken van je huidige fitnessniveau en levensstijl. Op basis hiervan krijg je een eerste indruk van hoe onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw unieke behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.