Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Boutique gym in Nijmegen

Ben je op zoek naar een exclusieve fitnesservaring met persoonlijke begeleiding en hoogwaardige faciliteiten?

Voel je thuis in onze boutique gym in Nijmegen

fitness nijmegen (2)

Onbeperkt toegang

open gym

Train onder toezicht van onze personal trainers. In tegenstelling tot standaard sportscholen, waar je vaak anoniem in de massa opgaat, richten wij ons op persoonlijke begeleiding, waarbij jouw doelen, behoeften en gezondheid altijd centraal staan.

We passen onze trainingen aan op jouw individuele niveau en doelstellingen, waardoor we maximaal resultaat kunnen bereiken op de manier die het beste bij jou past. Bij Provectas, staat kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Onbeperkt vrij sporten &

flexibel lidmaatschap

Wij begrijpen de drukke en veranderende schema’s van onze leden. Daarom bieden we een onbeperkt en flexibel lidmaatschap aan.


Of je nu vroeg in de ochtend wilt trainen voordat je dag begint, of juist laat in de avond na een drukke dag, met ons onbeperkte lidmaatschap heb je altijd toegang tot onze luxe gym en apparatuur. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, waardoor je sport wanneer het jou uitkomt.


Openingstijden open gym

Maandag t/m donderdag
07:00 tot 21:00

Vrijdag
07:00 tot 17:30

Zaterdag en zondag
09:00 tot 13:00

Provectas - Personal training Nijmegen
Luxe kleedkamer

Geniet van een

high-end omgeving

En we gaan nog een stap verder. Ons lidmaatschap is ontworpen met maximale flexibiliteit in gedachten. Geen verplichtingen, geen kleine lettertjes en altijd trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Wij vinden we dat fitness een persoonlijke reis is en dat jij altijd in het middelpunt moet staan. Onze high-end boutique gym is ontworpen om een rustige, uitnodigende en inspirerende omgeving te bieden, weg van de drukte en het lawaai van grote, overvolle sportscholen.

Meer dan een

gewone sportschool

Provectas is veel meer dan een gewone sportschool. We zijn een boutique gym met een exclusieve en persoonlijke benadering. We bieden hoogwaardige faciliteiten en gecertificeerde trainers die je begeleiden naar jouw persoonlijke fitnessdoelen. Onze rustige en stijlvolle omgeving zorgt voor een unieke fitnesservaring die verder gaat dan de standaard sportschool.
Meer dan een fijne sportschool in Nijmegen

HIGH-END BOUTIQUE GYM

Onze boutique gym is ontworpen met een stijlvol en luxueus interieur, en biedt een rustige en ontspannen omgeving waar je je volledig kunt focussen op je training.
Wil je komen sporten in onze boutique gym in Nijmegen

Persoonlijke aandacht

Train onder toezicht van een personal trainer in onze exclusieve, kleinschalige open gym met high-end fitnessapparatuur van Technogym. Onze trainers staan voor je klaar.
Provectas - Fitness en Krachttraining met persoonlijke aandacht

Holistische benadering​

We zijn ervan overtuigd dat fitness meer is dan alleen het bereiken van fysieke doelen – het gaat ook om het vinden van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze open gym?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

We hebben een speciaal open gym abonnement ontworpen voor iedereen die in een motiverende omgeving wilt trainen in nijmegen.

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.
Fit worden nijmegen

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.

Prijzen

Abonnementen open gym

Open gym

Vanaf 50,-/per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • Abonnementsduur maand | halfjaar | jaar
 • Familiekorting
 • Optioneel: maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 1x PT

Vanaf 120,-/per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 1x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Open gym + 2x PT

Vanaf 175,-/per 4 weken
 • Onbeperkt toegang tot open gym
 • 2x per maand personal training
 • Abonnementsduur maand | jaar
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting
 • Zakelijk aftrekbaar
Provectas - Gratis proefweek sporten

14 dagen pas

ervaar provectas

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een gratis, vrijblijvende proefles in onze open gym in Nijmegen. Deze 14-dagen pas is de perfecte gelegenheid om te zien of onze open gym past bij jouw persoonlijke doelen.

Tijdens deze 14 dagen zal één van onze coaches samen met jou een evaluatie maken van je huidige fitnessniveau en levensstijl. Op basis hiervan krijg je een eerste indruk van hoe onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw unieke behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!