Provectas

Duo personal training

in nijmegen

Kom trainen in een high-end omgeving, doordrenkt met de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen en jouw holistische gezondheid centraal staat.

Plezier en duurzame resultaten met duo training

Duo personal training in Nijmegen

Extra motivatie

voor het sporten

Met duo training streven we naar plezier en duurzame resultaten, zowel voor de korte én lange termijn. Samen met jou kijken we naar je persoonlijke doelstellingen en ontwikkelen we een persoonlijk plan die perfect bij jouw lichaam en sportieve doelen past.

Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je veilig traint en blessures worden voorkomen, terwijl we de meest effectieve oefeningen en trainingsschema’s selecteren voor de beste resultaten.

Bij ons staat jouw succes centraal, en we doen er alles aan om jouw trainingservaring plezierig, effectief en lonend te maken.

Samen trainen met

een personal trainer

Duo training bij Provectas biedt jou en je sportmaatje de ultieme fitnessbeleving. Samen zetten jullie stappen richting een gezonde levensstijl en verleggen jullie grenzen.

Geen saaie routines meer, maar personal training sessies vol energie, plezier en succes. Sta zij aan zij, motiveer elkaar en ontdek de ongekende mogelijkheden van duo training.

Jullie zijn niet alleen trainingspartners, maar ook elkaars steunpilaren op weg naar een fitter en gelukkiger leven. Doe mee en verdubbel niet alleen het plezier, maar ook de resultaten.

Werk samen aan

persoonlijke doelen

Bij duo training draait het niet alleen om het samen trainen, maar ook om het werken aan jouw persoonlijke doelen. Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat het trainingsschema volledig wordt afgestemd op jouw lichaam en jouw specifieke trainingsdoelen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten, aan specifieke fysieke uitdagingen wilt werken of een gezonde levensstijl wilt, jouw individuele behoeften staan centraal.

Dit betekent dat je effectiever vooruitgang boekt dan bij groepslessen of wanneer je zelfstandig in de sportschool traint.

Samen sporten, samen groeien: dubbel zoveel plezier, dubbel zoveel resultaat.

Waarom duo training?

Met duo training bij Provectas in Nijmegen geniet je van de voordelen van persoonlijke aandacht, sociale binding en doelgerichte training, terwijl je samenwerkt met een gelijkgestemde partner voor een nog betere fitnesservaring.
Raak extra gemotiveerd tijdens het sporten met een sportmaatje!

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze duo training?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

Ga voor duurzame resultaten waar je je hele leven van profiteert.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

PARTNERS

abonnementen

Duo training

Je bent van harte welkom om je aan te melden met een trainingsmaatje voor een nog leukere en motiverende ervaring. Heb je geen trainingsmaatje? Geen probleem.

Meld je individueel aan en wij zorgen voor een geschikt trainingsmaatje die past bij jouw fitnessniveau en -doelen. Zo kun je alsnog profiteren van de voordelen en het plezier dat duo- of small group training te bieden heeft.

45-min training

Een compacte, efficiënte 45-minuten durende trainingssessie ontworpen voor twee personen. Deze sessie is ideaal voor diegenen die een snelle, maar grondige workout willen inplannen.

60-min training

Een volledige uur van intensieve begeleiding voor jou en je trainingspartner. Deze 60-minuten durende duo-sessie geeft jullie de tijd om dieper in te gaan op technieken, oefeningen en persoonlijke doelen.

small group

Ideaal voor wie de energie van een groepsdynamiek prefereert. In deze small group sessies ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar dan in een sociale, motiverende omgeving met een klein aantal deelnemers.
Samen sporten in Nijmegen

Klaar voor duo training?

We leren jullie graag kennen

Een Provectas kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze gym in Nijmegen. Het doel is om er achter te komen of Provectas bij jouw doel(en) past.

Samen met een van onze Provectas coaches ga jij tijdens de kennismaking op basis van jouw doelen kijken welke dienst(en) het beste aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tot snel!

FAQ

Veelgestelde vragen

Duo training is personal training voor twee personen. Stel je voor dat je niet alleen traint, maar samen met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega aan je fitnessdoelen werkt.

Bij Provectas bieden we jou en je trainingsmaatje een unieke ervaring met onze personal training voor duo’s.

Onder begeleiding van een ervaren personal trainer gaan jullie samen de uitdaging aan, motiveren jullie elkaar en behalen jullie duurzame resultaten.

Ontdek de voordelen van deze gepersonaliseerde aanpak en ervaar het plezier van samen sporten. Klaar voor een onvergetelijke fitnessbeleving met duo training?

Meld je nu aan en verdubbel het plezier en de prestaties.

Geen probleem! Bij duo training wordt het trainingsschema volledig afgestemd op jullie individuele behoeften en doelen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat elke sessie effectief is voor beide deelnemers, ongeacht jullie verschillende trainingsdoelen.

Absoluut! Duo training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze trainers passen de oefeningen en intensiteit aan op jullie persoonlijke fitnessniveau, zodat jullie samen op een uitdagende en veilige manier kunnen trainen.

Onze ervaren trainers kunnen je begeleiden bij het maken van gezonde voedingskeuzes die passen bij jouw doelen en behoeften.

We evalueren jouw huidige voedingspatroon, bieden praktische tips en adviezen, en helpen je bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema.

Daarnaast nemen we ook andere factoren mee, zoals stress, slaap en mentale gezondheid, om een complete en holistische aanpak te bieden. Bij Provectas krijg je niet alleen personal training, maar ook op maat gemaakte coaching op weg naar een gezonder leven.

Dubbel plezier en motivatie: Samen trainen zorgt voor extra plezier en stimulans, waardoor je gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

Persoonlijke aandacht: Ondanks het trainen in een duo, krijgt elk individu volledige aandacht van onze ervaren personal trainer, wat resulteert in effectieve en gepersonaliseerde begeleiding.

Sociale binding: Duo pt creëert een band tussen jou en je trainingsmaatje, waardoor het sporten leuker wordt en je elkaar kunt blijven ondersteunen.

Op maat gemaakt: Of je nu hetzelfde fitnessniveau hebt of verschillende doelen nastreeft, de trainingsschema’s worden op maat gemaakt voor jullie beide.

Flexibele planning: Jullie kunnen samen de tijden kiezen die het beste bij jullie agenda’s passen, waardoor consistent trainen gemakkelijker wordt.

Kan ik mijn eigen trainingspartner meenemen of krijgen we een partner toegewezen?