Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Duo personal training
in Nijmegen

Kom trainen in een high-end omgeving, doordrenkt met de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen en jouw holistische gezondheid centraal staat.

Plezier en duurzame resultaten met duo training

Duo personal training in Nijmegen

Extra motivatie

voor het sporten

Met duo training streven we naar plezier en duurzame resultaten, zowel voor de korte én lange termijn. Samen met jou kijken we naar je persoonlijke doelstellingen en ontwikkelen we een persoonlijk plan die perfect bij jouw lichaam en sportieve doelen past.

Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je veilig traint en blessures worden voorkomen, terwijl we de meest effectieve oefeningen en trainingsschema’s selecteren voor de beste resultaten.

Bij ons staat jouw succes centraal, en we doen er alles aan om jouw trainingservaring plezierig, effectief en lonend te maken.

Samen trainen met

een personal trainer

Duo training bij Provectas biedt jou en je sportmaatje de ultieme fitnessbeleving. Samen zetten jullie stappen richting een gezonde levensstijl en verleggen jullie grenzen.

Geen saaie routines meer, maar personal training sessies vol energie, plezier en succes. Sta zij aan zij, motiveer elkaar en ontdek de ongekende mogelijkheden van duo training.

Jullie zijn niet alleen trainingspartners, maar ook elkaars steunpilaren op weg naar een fitter en gelukkiger leven. Doe mee en verdubbel niet alleen het plezier, maar ook de resultaten.

Duo training bij een personal trainer
Provectas - Doelstelling delen bij personal trainer

Werk samen aan

persoonlijke doelen

Bij duo training draait het niet alleen om het samen trainen, maar ook om het werken aan jouw persoonlijke doelen. Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat het trainingsschema volledig wordt afgestemd op jouw lichaam en jouw specifieke trainingsdoelen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten, aan specifieke fysieke uitdagingen wilt werken of een gezonde levensstijl wilt, jouw individuele behoeften staan centraal.

Dit betekent dat je effectiever vooruitgang boekt dan bij groepslessen of wanneer je zelfstandig in de sportschool traint.

Samen sporten, samen groeien: dubbel zoveel plezier, dubbel zoveel resultaat.

Waarom duo training?

Met duo training bij Provectas in Nijmegen geniet je van de voordelen van persoonlijke aandacht, sociale binding en doelgerichte training, terwijl je samenwerkt met een gelijkgestemde partner voor een nog betere fitnesservaring.
Raak extra gemotiveerd tijdens het sporten met een sportmaatje!

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.
Fit worden nijmegen

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze duo training?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

Ga voor duurzame resultaten waar je je hele leven van profiteert.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Gwen Faasen
Gwen Faasen
2024-07-03
Ervaren begeleiders die goed weten hoe zij het beste kunnen aansluiten op de doelen van hun klanten. Fijne omgeving en rustige sportschool.
Desiree de Vreede
Desiree de Vreede
2024-07-01
Fijne laagdrempelige sportschool met gezellige trainers. Aanrader!
Michiel Leenaers
Michiel Leenaers
2024-06-21
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met de Mercy, hij is onze vitaliteitscoach binnen de Caesar groep. De begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen, hebben een enorme positieve impact gehad op mijn welzijn en algehele vitaliteit. Mercy is zeer deskundig en weet precies hoe hij op maat gemaakte adviezen en programma's kan bieden die aansluiten bij mijn persoonlijke doelen en behoeften. De sessies zijn altijd inspirerend en motiverend, en ik voel me elke keer weer energiek en gemotiveerd na een afspraak.
Robert Dobbelstein
Robert Dobbelstein
2024-06-18
Sinds februari doorloop ik een coachingstraject met Mercy van der Aa rondom Vitaliteit. Het thema dat we daarbij als eerste behandeld hebben was Slaap. De manier waarop Mercy dat aanpakte beviel me heel goed. We zijn gestart met bepalen wat mijn vaste patronen zijn, en hoe ik mijn dag/nacht indeel. Op basis daarvan hebben we gekeken hoe we dit konden beïnvloeden en bijsturen. Mercy heeft me op basis van zijn kennis en ervaring rondom het thema slaap een aantal heel bruikbare tips en suggesties gegeven. Deze hebben me goed geholpen om vooral bewust te worden van mijn eigen gedrag en hoe ik dat kan beïnvloeden. Het thema slaap hebben we inmiddels afgerond en gaan nu verder met het volgende thema; prioriteitstelling en stressmanagement.
Edward Bartels
Edward Bartels
2024-06-10
Geweldige begeleiding, persoonlijke aandacht en super sfeer. Gelegen op een centrale locatie, ruime parkeermogelijkheden en ruime openingstijden.
Catfish Everdeen
Catfish Everdeen
2024-06-04
Sinds kort aangesloten bij Provectas en het is echt een heerlijke gym waar altijd een goede sfeer heerst. Buiten de de drukke uren is het altijd super rustig. Wordt ook altijd vriendelijk begroet door alle trainers die er werken, dus het is zeker aan te raden.
Harm van Schilt
Harm van Schilt
2024-06-01
Top gym!
Steven Effting
Steven Effting
2024-05-31
Mooie gym, super goede sfeer en top trainers (Terrence & Mercy)
Sjoerd N
Sjoerd N
2024-05-28
Geweldige sportschool, fijne mensen. Voelt als een tweede huiskamer.

PARTNERS

abonnementen

Duo training

Je bent van harte welkom om je aan te melden met een trainingsmaatje voor een nog leukere en motiverende ervaring. Heb je geen trainingsmaatje? Geen probleem.

Meld je individueel aan en wij zorgen voor een geschikt trainingsmaatje die past bij jouw fitnessniveau en -doelen. Zo kun je alsnog profiteren van de voordelen en het plezier dat duo- of small group training te bieden heeft.

45-min training

Een compacte, efficiënte 45-minuten durende trainingssessie ontworpen voor twee personen. Deze sessie is ideaal voor diegenen die een snelle, maar grondige workout willen inplannen.

60-min training

Een volledige uur van intensieve begeleiding voor jou en je trainingspartner. Deze 60-minuten durende duo-sessie geeft jullie de tijd om dieper in te gaan op technieken, oefeningen en persoonlijke doelen.

small group

Ideaal voor wie de energie van een groepsdynamiek prefereert. In deze small group sessies ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar dan in een sociale, motiverende omgeving met een klein aantal deelnemers.
Samen sporten in Nijmegen

Klaar voor duo training?

We leren jullie graag kennen

Een Provectas kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze gym in Nijmegen. Het doel is om er achter te komen of Provectas bij jouw doel(en) past.

Samen met een van onze Provectas coaches ga jij tijdens de kennismaking op basis van jouw doelen kijken welke dienst(en) het beste aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tot snel!

FAQ

Veelgestelde vragen

Duo training is personal training voor twee personen. Stel je voor dat je niet alleen traint, maar samen met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega aan je fitnessdoelen werkt.

Bij Provectas bieden we jou en je trainingsmaatje een unieke ervaring met onze personal training voor duo’s.

Onder begeleiding van een ervaren personal trainer gaan jullie samen de uitdaging aan, motiveren jullie elkaar en behalen jullie duurzame resultaten.

Ontdek de voordelen van deze gepersonaliseerde aanpak en ervaar het plezier van samen sporten. Klaar voor een onvergetelijke fitnessbeleving met duo training?

Meld je nu aan en verdubbel het plezier en de prestaties.

Geen probleem! Bij duo training wordt het trainingsschema volledig afgestemd op jullie individuele behoeften en doelen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat elke sessie effectief is voor beide deelnemers, ongeacht jullie verschillende trainingsdoelen.

Absoluut! Duo training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze trainers passen de oefeningen en intensiteit aan op jullie persoonlijke fitnessniveau, zodat jullie samen op een uitdagende en veilige manier kunnen trainen.

Onze ervaren trainers kunnen je begeleiden bij het maken van gezonde voedingskeuzes die passen bij jouw doelen en behoeften.

We evalueren jouw huidige voedingspatroon, bieden praktische tips en adviezen, en helpen je bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema.

Daarnaast nemen we ook andere factoren mee, zoals stress, slaap en mentale gezondheid, om een complete en holistische aanpak te bieden. Bij Provectas krijg je niet alleen personal training, maar ook op maat gemaakte coaching op weg naar een gezonder leven.

Dubbel plezier en motivatie: Samen trainen zorgt voor extra plezier en stimulans, waardoor je gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken. Persoonlijke aandacht: Ondanks het trainen in een duo, krijgt elk individu volledige aandacht van onze ervaren personal trainer, wat resulteert in effectieve en gepersonaliseerde begeleiding. Sociale binding: Duo pt creëert een band tussen jou en je trainingsmaatje, waardoor het sporten leuker wordt en je elkaar kunt blijven ondersteunen. Op maat gemaakt: Of je nu hetzelfde fitnessniveau hebt of verschillende doelen nastreeft, de trainingsschema’s worden op maat gemaakt voor jullie beide. Flexibele planning: Jullie kunnen samen de tijden kiezen die het beste bij jullie agenda’s passen, waardoor consistent trainen gemakkelijker wordt.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!