Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Mercy van der aa

Maak kennis met Mercy van der Aa, mede-eigenaar van Provectas Nijmegen, personal trainer en vitaliteitskundige. 

“De kracht van een vervullend leven begint bij de vitaliteit van je eigen lichaam en geest. Train hard, leef gepassioneerd, en alles valt op zijn plek.”

Vitaliteitscoach Nijmegen Mercy van der Aa

Ik ben Mercy van der Aa, en mijn fascinatie voor lichaamsbeweging en welzijn begon op 20-jarige leeftijd met breakdancen. Dat was het moment waarop ik besefte dat beweging en fitness een integraal onderdeel van mijn leven zouden worden.

Ik kreeg toen de kans om deel uit te maken van een sportschool in Nijmegen, waar ik niet alleen praktische ervaring opdeed maar ook een fundamenteel begrip van de fitnessindustrie ontwikkelde.

Kort na mijn tijd bij een andere sportschool ontmoette ik Terrence, een andere sleutelfiguur in mijn fitnessreis. Terrence is een veteraan op het gebied van fitness en powerlifting. Ik ben me hier steeds meer in gaan verdiepen en me gaan ontwikkelen.

Voor mij is fysieke gezondheid onlosmakelijk verbonden met mentaal welzijn. Ik leef en adem het concept dat je niet alleen nu, maar je hele leven optimaal moet kunnen presteren. Dat is mijn drijfveer en de reden waarom ik een voorbeeld wil zijn voor mezelf, mijn gezin, en mijn community.

Ik ging van liefhebber naar professional toen ik op mijn 26e ondernemer werd. Met een achtergrond in zowel Fitvak A als B en specialisaties via cursussen bij experts zoals Menno Henselmans, heb ik mijn kennis voortdurend uitgebreid. Ik heb ook lesgegeven aan het ROC en ben trots op mijn uitgebreide Chivo-opleidingen, variërend van personal training tot vitaliteitskunde.

Mijn trainingsaanpak is holistisch; ik kijk naar de mens als geheel en niet alleen naar het fysieke aspect. Mijn trainingen zijn geïnjecteerd met een hoge fun-factor, omdat ik geloof dat genieten van de reis net zo belangrijk is als het einddoel. Daarnaast pas ik mijn trainingsprogramma’s aan op basis van wetenschappelijke principes, gericht op het volume, de sets en de herhalingen die het meest effectief zijn voor hypertrofie en spierontwikkeling.

Personal trainer Mercy van der Aa in Nijmegen
Oprichter, personal trainer en vitaliteitscoach bij Provectas mercy van der aa Nijmegen

It’s hard to be fit or fat

Ik kies ervoor om te werken met mensen die echt toegewijd zijn aan hun gezondheid en welzijn. We beginnen onze samenwerking altijd met een gedetailleerde consultatie om je diepste motivaties en doelen te ontdekken. Daarna ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat verder gaat dan alleen beweging; het omvat leefstijl, voeding, stressmanagement en meer.

Met Terrence aan mijn zijde hebben we Provectas opgericht. Het is meer dan gewoon een sportschool; het is een community waar individuen elkaar inspireren en motiveren om hun hoogste potentieel te bereiken. Het is een plek waar je telefoon meer wordt gebruikt om je prestaties te loggen dan om door social media te scrollen.

Buiten de sportschool ben ik een toegewijde vader en een fervent kok. Ik geloof dat welzijn begint met je mindset en zich uitstrekt tot elk facet van je leven, van je slaapkwaliteit tot je voeding en beweging.

Dit kan ik voor jou betekenen

Personal training van mercy van der aa in Nijmegen

personal training

Consistente en doelgerichte training is cruciaal voor het verbeteren van fysieke vaardigheden en het bereiken van topresultaten.

Vitaliteitscoaching

Een positieve en veerkrachtige mindset kan obstakels omzetten in kansen en is vaak het verschil tussen succes en falen.

Groepslessen

Een uitgebalanceerd voedingsschema rijk aan voedingsstoffen is de sleutel tot optimale gezondheid en verbeterde sportprestaties.

Plan een kennismaking in

Geïnspireerd door het verhaal van Mercy en nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Elk pad naar welzijn is uniek, en we zijn hier om jouw persoonlijke reis naar een gezonder, sterker leven te ondersteunen. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen realiseren. Jouw avontuur naar een betere versie van jezelf begint hier.

🔥 Neem contact op!