Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Personal trainer Nijmegen

Provectas geeft personal training in Nijmegen West. We hebben verschillende personal trainers en coaches die ervoor zorgen dat jij jouw doelen bereikt.

Excelleer in gezondheid, in elke fase van je leven

Personal training voor hen die willen excelleren, in gezondheid en elke stap van hun leven.
We begeleiden jou in onze gym
Jouw stok achter de deur voor meer motivatie
Trainen en coaching van je eigen coach
Gezonde leefstijl sportschool nimma
Cooling down met coach

Reviews

Wat onze klanten zeggen

provectas pijl
Jonna Jansen↳ fitter worden
Lees verder
Een professionele en persoonlijke gym! Personal training bij Provectas brengt je een niveau hoger met de doelen die belangrijk zijn voor jou. In een aantal maanden zijn mijn kracht, fitheid verbeterd en nam mijn gewicht af. Het is hard werken maar dat doe je samen!
Quinten Smit↳ conditie verbeteren
Lees verder
Tijdens het sporten bij Provectas heb ik mijn algehele conditie flink kunnen verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn, mijn Pullups van 10 naar 17 en ik ren nu 2900 meter in 12 minuten i.p.v. 2500 meter. En dat in 3 maanden tijd. Provectas is echt een aanrader dus!
Yuri van Elsas↳ muscle toning
Lees verder
Provectas is een prachtige, nette urban gym - precies groot genoeg om een persoonlijke ervaring te bieden, maar niet overweldigd door grote massa's sporters. Wat deze plek echt onderscheidt, is het deskundige team van trainers die altijd klaarstaan met waardevol advies. Dankzij hun begeleiding heb ik de afgelopen paar zomers mijn vetpercentage weten te handhaven op ongeveer 10%.
helga toppet↳ grenzen verleggen
Lees verder
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid.
Sanne H.↳ meer zelfvertrouwen
Lees verder
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn.
Dinie Koenen↳ functioneel fit
Lees verder
Ik ben gestart met personal training met als doel om functioneel fit en sterker te worden. In de samenstelling van de trainingen is de focus niet alleen resultaatgericht maar juist ook op dat je plezier haalt uit de sport. Je werkt hierdoor samen toe naar een blijvend resultaat.
personal training van Mercy in Nijmegen

Wij doen personal training anders

Wil je beter voor je lichaam zorgen of wil je je lichaam wel wat meer uitdagen? Dan helpen we je daar graag mee. We hebben een compleet, holistisch team van personal trainers, vitaliteitscoaches, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen die zorgen dat jij lekkerder in je vel gaat zitten.

 

Wij vinden dat je recht hebt op effectieve training. Daarom krijg je van ons voedingsadvies en training, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Kom je uit omgeving Nijmegen west, Lent of Oosterhout? Dan helpt Provectas je heel graag je doelen te behalen.

 

Als lid van Provectas heb je bovendien de mogelijkheid om onbeperkt vrij te trainen in onze boutique gym. Ons team is altijd aanwezig om vragen te beantwoorden of je een handje te helpen, zodat je nooit alleen staat.

Wij gaan voor duurzame resultaten

Het kan uitdagend zijn om jezelf te motiveren om meer te bewegen, zeker wanneer je een druk leven leidt en je tijd en energie optimaal wilt benutten.

 

Bij Provectas begrijpen we dat iedereen uniek is, elk met een eigen lichaam, persoonlijkheid en levensstijl. Daarom creëren we een persoonlijk personal training traject dat net zo uniek is als jij, rijk aan tools en handvatten die je nodig hebt.

 

We bieden niet alleen begeleiding; maar voorzien je ook van de tools, kennis en inzichten die essentieel zijn om bewuste, gezonde keuzes te maken. Bij Provectas zet je niet alleen stappen naar een gezonder leven, je neemt ook de controle over jouw welzijn in eigen handen.

personal training van Mercy in Nijmegen (2)

Wat mag je verwachten?

Wat doen we wel?

Wat doen we niet?

Plan je kennismaking

We leren je graag kennen

Je kunt er nog een heleboel meer over lezen, maar uiteindelijk moet je toch je computer, telefoon of tablet aan de kant leggen. Zullen we gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Zet hier de eerste stap.

TRIPOD 2023 (4)

Is personal training iets voor jou?

De naam zegt het al ‘personal’ training is heel persoonlijk. We helpen verschillende mensen met veel verschillende doelen. Een paar voorbeelden:

provectas pijl

Staat jouw doel er niet tussen?

Dat hoeft ook niet persé

Het kan ook zijn dat je nog een beetje zoekende bent. Je weet dat je iets anders wilt, maar je bent er nog niet achter wat dat precies is. Samen gaan we op zoek naar datgene wat voor jou belangrijk is en vormen we een concrete doelstelling voor jouw personal training in Nijmegen.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje

Wij begrijpen dat je benieuwd bent waar je komt sporten. Ontdek waar je samen met je trainer aan je fitness- en gezondheidsdoelen werkt. Bekijk de video.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou kunnen helpen

Onze missie en visie

Wij willen je helpen om het optimale uit jouw leven te halen. Dat doen we door met veel aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren.

 

Stap voor stap. De toewijding die jij ons geeft, krijg je van ons terug. We gaan samen met jou op een effectieve manier aan de slag om jouw persoonlijke doelen en gewenste resultaat te bereiken. Zo helpen we je om met meer energie en zelfvertrouwen in het leven te staan.

Start met personal training in Nijmegen

Voor iedereen die nog twijfelt, onthoud dit: de enige manier om echt te weten of Provectas de juiste keuze voor je is, is door het zelf te ervaren. We nodigen je daarom uit om de stap te zetten en zelf te ontdekken of wij bij je passen, door een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Als je besluit om met ons verder te gaan, ontwikkelen we een persoonlijk personal training traject dat volledig op jou is afgestemd. We evalueren je voortgang regelmatig en passen je programma aan om ervoor te zorgen dat je op koers blijft naar je doelen.

Intakegesprek voor iedereen wilt fitter worden
Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.

Deze vragen (FAQ) krijgen wij vaker

Zit jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

Ben je helemaal naar beneden gescrolld op zoek naar de prijzen van een personal trainer bij Provectas in Nijmegen? Geen zorgen, we verstoppen niets! Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht van onze tarieven.

 

Bij Provectas beginnen de kosten voor een personal trainer in Nijmegen al vanaf €60 per sessie. Je hebt de keuze uit diverse abonnementen die variëren in duur: kies voor 3, 6, 12, of 24 maanden, afhankelijk van jouw commitment en doelen.

 

Dus, of je nu net begint met sporten of klaar bent voor een lange termijn transformatie, we denken graag met je mee.

Kort antwoord: ja.

Lang antwoord: Zeker weten of een trainer het geld waard is, is als vragen of een parachute nuttig is tijdens een vrije val—het antwoord hangt sterk af van hoeveel waarde je hecht aan de ervaring en het resultaat.

 

Laten we het zo zeggen: je gezondheid is een van de belangrijkste investeringen die je kunt maken. Het bepaalt hoe je je voelt elke dag, hoe je presteert op je werk, en hoeveel energie je hebt om te genieten van het leven met vrienden en familie.

 

Stel je voor dat je een persoonlijke chef-kok had die precies weet welke ingrediënten je nodig hebt voor de perfecte maaltijd, elke dag weer.

 

Zo werkt een personal trainer, maar dan voor je lichaam. Ze bieden maatwerk in je trainingen, houden je gemotiveerd, corrigeren je houding en techniek, en passen je trainingsplan aan op basis van je vooruitgang en feedback.

 

Dus, hoeveel is jouw gezondheid je waard? Als het antwoord iets in de buurt van ‘onbetaalbaar’ is, dan kan een personal trainer wel eens een van de beste investeringen zijn die je kunt maken.

Niet alleen voor nu, maar voor een energieker, sterker en gezonder leven op lange termijn. Plan direct een kennismaking in en ervaar het zelf.

Fantastisch dat je overweegt om met personal training te beginnen bij Provectas! We zijn er klaar voor om je een vliegende start te geven op jouw fitnessreis. Dit is wat je kunt verwachten:

 

I. Kennismaking en intakegesprek

We trappen af met een gezellige kop koffie (of thee, als dat je voorkeur heeft!) en een uitgebreid gesprek.

 

Tijdens deze sessie leren we elkaar kennen zullen we je doelen bespreken en leefgewoontes tot je trainingservaring, eventuele beperkingen en lichamelijke klachten. Dit gesprek is de basis waarop we jouw persoonlijke plan bouwen.

 

II. Jouw personal training traject

Met de inzichten uit het intakegesprek en diverse lichaamsmetingen stellen we een op maat gemaakt trainingsprogramma samen dat voelt alsof het speciaal voor jou is geschreven—omdat dat ook zo is!

 

Of je nu sterker wilt worden, afvallen, of gewoon algemeen fitter wilt voelen, jouw plan is helemaal afgestemd op jouw specifieke doelen.

 

III. Persoonlijke begeleiding van je eigen personal trainer

Je hoeft deze reis niet alleen te doen. Je krijgt een-op-een begeleiding van jouw eigen personal trainer, die niet alleen je fysieke trainingen begeleidt, maar ook nauwlettend je voedingspatroon en levensstijl in de gaten houdt.

 

We nemen alles mee—van stressmanagement tot slaapgewoonten en voeding—om ervoor te zorgen dat je niet alleen fitter wordt, maar ook een rijker en vreugdevoller leven leidt.

 

IV. Voortgangsregistratie

Bij elke stap van je reis houden we je voortgang nauwlettend in de gaten. Regelmatige lichaamsmetingen en evaluaties zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en op koers blijft naar je doelen.

 

Jouw trainer dient als jouw persoonlijke stock achter de deur en wekelijkse motivator.

 

V. Wij laten jou excelleren in gezondheid

Onze missie is om je te helpen excelleren in je gezondheid. We bieden niet alleen de professionele begeleiding, kennis en hulpmiddelen die je nodig hebt om je doelen te bereiken, maar zorgen ook dat je de vaardigheden ontwikkelt om deze gezonde levensstijl duurzaam te maken.

 

Naast de 1-op-1 sessies ben je altijd welkom om zelfstandig te trainen in onze open gym, waar altijd teamleden klaarstaan om je te assisteren.

Bij Provectas in Nijmegen doen we personal training net even anders. Waarom zou je voor ons kiezen? Dat leggen we graag uit:

 

Hoogopgeleide trainers die je écht begrijpen

Onze trainers zijn niet alleen experts in hun veld, ze zijn ook echte mensenmensen. Ze hebben een scherp oog voor wat jij nodig hebt en hoe jij het beste gemotiveerd wordt.

 

Of je nu komt om te ontladen na een drukke dag of juist een specifiek trainingsdoel hebt, onze trainers staan klaar om je op jouw eigen unieke manier te begeleiden.

 

Holistische benadering van gezondheid

Bij ons is personal training niet alleen een kwestie van zweet en gewichten. Het gaat om het hele plaatje.

 

Voel je je gestrest? We praten erover en geven je handvatten om het te managen. Wil je beter eten? Onze voedingsadviezen passen in je dagelijks leven zonder dat je het gevoel hebt dat je alles moet opgeven wat lekker is. Wij kijken naar jouw leven, naar wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken.

 

Wij maken bewegen (weer) leuk

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen vind sporten even leuk. Maar hier bij Provectas zetten we alles op alles om het leuk te maken. We variëren je routines, dagen je uit met nieuwe oefeningen en zorgen dat je elke keer met een glimlach op je gezicht binnenkomt én vertrekt.

 

Alle kennis en tools die jij nodig hebt

We rusten je niet alleen uit voor nu, maar ook voor later. Met wetenschappelijk onderbouwde methoden en de nieuwste inzichten in fitness en gezondheid, zorgen we dat je niet alleen vandaag goed traint, maar bouwen we samen aan een blijvend gezondere levensstijl.

 

Trainen op wetenschappelijke basis

Geen oude fitnessfabels of trends die meer kwaad doen dan goed; bij Provectas baseren we onze methoden op wetenschappelijk onderzoek.

 

Dat betekent dat je altijd de meest effectieve en veilige trainingen krijgt, speciaal aangepast aan jouw lichaam en doelen.

Absoluut, samen sporten is mogelijk en kan zelfs erg leuk zijn! Als je met iemand anders wilt trainen, bieden we duo-sessies aan.

 

Er geldt een kleine toeslag op het uurtarief, maar gezamenlijk zijn jullie vaak goedkoper uit dan wanneer je alleen traint. Dit kan een geweldige manier zijn om elkaar te motiveren en samen plezier te hebben terwijl je werkt aan jullie fitnessdoelen.

Wij zijn gevestigd op de Mercuriusstraat 7 in Nijmegen West, in de buurt van Lent en Oosterhout. We zitten op een rustige locatie met voldoende parkeergelegenheden.

Allerbeste trainers in Nijmegen
Personal training cadeau in Nijmegen Lent en Oosterhout
Personal training in Nijmegen (3)
behaal je persoonlijke doelen
Jouw persoonlijke doelen bespreken in Nijmegen west
Cooling down op een veilige manier trainen

Personal training

Kennismaken

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!