Provectas

Sportschool Nijmegen

Provectas

Op zoek naar een sportschool in Nijmegen die meer biedt dan alleen apparatuur? Provectas combineert persoonlijke begeleiding met state-of-the-art faciliteiten. Ontdek hier wat Provectas uniek maakt als sportschool Nijmegen en bepaal of dit jouw nieuwe plek wordt om te trainen.
Lidmaatschappen per 4 weken Nijmegen

geen standaard sportschool

Wel trainen in een hippe boutique studio

In onze boutique studio in Nijmegen train je in individueel, met personal trainer of in kleine groepen binnen een industriële, sfeervolle setting.

Nooit saaie trainingen

Wel enthousiaste trainers

Ontdek de vetste groepslessen en personal training sessies van Nijmegen. Van fitnessen tot bootcamps en kettlebel workouts.
Boutique fitness club nijmegen

Wel doelen behalen

Wetenschappelijk onderbouwd

Ontvang alle kennis, tools, trainingen en tips die je nodig hebt om jouw persoonlijke doel te behalen.
Personal training club

In een boutique gym

Ligt de focus op

As je op zoek bent naar een trainingservaring die verder gaat dan gewoon ‘naar de sportschool gaan’, dan zou een boutique gym zoals Provectas in Nijmegen wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt. Dit is waarom onze klanten voor Provectas kiezen:

Sporten bij een

fitness studio in Nijmegen

Wij zijn er voor degenen die zelf de touwtjes in handen nemen. Jij weet wat het beste is voor je lichaam en je leven; wij bieden de ruimte en de middelen om jouw doelen te bereiken. Geen onnodige franje, alleen pure focus op wat telt.

Bij ons vind je een ruime, open gym – de perfecte plek om op je eigen tempo te trainen, zonder de drukte van een traditionele sportschool. Onze personal trainers zijn beschikbaar voor advies en ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt.

Ons unieke aanbod? Een omgeving die jouw zelfstandigheid en persoonlijke fitnessreis ondersteunt. We bieden niet alleen topklasse fitnesstoestellen, maar ook de vrijheid om je eigen trainingsroutine te volgen, met toegang tot professioneel voedingsadvies en coaching indien gewenst.

Personal trainer gym Nimma
Persoonlijke aandacht my healthclub en the kettlebell club vs provectas

Het verschil tussen

een sportschool en boutique gym

Een traditionele sportschool is doorgaans ruimer en biedt een breed assortiment aan fitnessapparatuur en diverse groepslessen, maar met een minder persoonlijke benadering. Dit is waar Provectas zich onderscheidt. Als boutique gym heeft Provectas een specifieke focus en biedt het hoogwaardige gespecialiseerde trainingsmogelijkheden, een holistische benadering van fitness en welzijn, en een kleinschalige opzet.

Een van de belangrijkste voordelen van een boutique gym is de nadruk op persoonlijke begeleiding en aandacht. Bij Provectas wordt er veelal gewerkt met kleine groepen of individuele trainingssessies, waarbij de trainers uitgebreid aandacht kunnen besteden aan de specifieke behoeften en doelen van sporters. Dit draagt bij aan het ontstaan van een hechte community waar iedereen met open armen wordt ontvangen.

A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT
M. D
M. D
2023-11-05
Fijne en unieke sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. Twee professionele en ervaren eigenaars die jou meteen thuis laten voelen 💪🏼
Bruce Van Loon
Bruce Van Loon
2023-11-03
Fijne en zeer professionele gym om te sporten
Melanie Verbueken
Melanie Verbueken
2023-10-31
Super fijne personal training studio in Nijmgen! Mercy en Terrence weten wat ze doen. Ze kijken niet alleen naar het trainen, maar coachen je ook op het gebied van voeding en leefstijl. De gym is super gaaf geworden en vooral de groepslessen zijn uitdagend en uniek. Die vind je nergens anders in Nijmegen. Echt een industriële vibe! Naast mijn personal training sessies, vind ik het fijn dat ik ook gebruik kan maken van de open gym waar ik vrij kan trainen. De community en sfeer binnen Provectas is heel prettig en veilig.
Sebastian van Raaij
Sebastian van Raaij
2023-10-31
echt een top pt studio, ze weten wat ze doen en bieden goede service
Walter Driessen
Walter Driessen
2023-10-31
Zeer fijne gym en vriendelijke begeleiding!

Groepslessen

Kleinschalige trainingen

Ontdek de kracht van samen trainen bij Provectas met onze groepslessen. Bij ons geniet je van kleinschalige trainingen die een persoonlijke touch combineren met de energie van een groep. Onze lessen zijn ontworpen om jou te motiveren, uit te dagen en resultaten te leveren, ongeacht je fitnessniveau.

In onze gastvrije en ondersteunende omgeving in Nijmegen, onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers, vind je de perfecte mix van plezier en fitness.

Of je nu je conditie wilt verbeteren, spierkracht wilt opbouwen, of gewoon een gezondere levensstijl nastreeft, onze groepslessen zijn de ideale manier om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Fitness groepslessen in Nijmegen
Personal training my healthclub, the kettlebell club en provectas

Fitnessen met

een personal trainer

Bij Provectas begrijpen we dat het leven hectisch kan zijn, en tijd voor fitness en welzijn kan voelen als een extra uitdaging. Onze personal training in Nijmegen biedt een oplossing voor wie worstelt om fitness in hun drukke schema te passen.

We bieden een holistische aanpak, waarbij we niet alleen focussen op fysieke training, maar ook op mentaal en emotioneel welzijn. Onze ervaren trainers staan klaar om te helpen bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten en een levensstijl die bij je past, ongeacht je startpunt.

We erkennen de unieke uitdagingen en doelen van elk individu en streven ernaar om blijvende resultaten en een gebalanceerde levensstijl te realiseren.

Faciliteiten

Provectas Nijmegen

Bij Provectas Nijmegen bieden we een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om jouw fitnesservaring te optimaliseren:

Faciliteiten Provectas, net buiten Nijmegen kun je aan de slag
Gratis proefweek Nijmegen

Proeftraining

gratis 14-dagen pas

Als je geïnteresseerd bent om Provectas zelf te ervaren, kun je je aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking om een gratis proefles in te plannen. Met de gratis 14-dagen pas krijg je toegang tot alle faciliteiten van de sportschool.

Bovendien krijg je ook individueel advies. Dit betekent dat je niet alleen kunt ervaren hoe het is om te trainen bij Provectas, maar dat je ook waardevolle inzichten en feedback kunt krijgen om je trainingsroutine en leefstijl te verbeteren.