Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Vitaliteitscoaching

Stel je voor: een verkwikkende ochtendwandeling door het park, waar de energie door je aderen stroomt. Provectas brengt datzelfde gevoel naar organisaties voor hun medewerkers. Als een vitaliteitsbureau werken wij zij aan zij met bedrijven om de energie van hun werknemers aan te wakkeren en een gezonde werkomgeving te creëren.

Onze coaches helpen medewerkers met hun persoonlijke hulpvraag. Ze kijken niet alleen naar hun levensstijl, maar ook naar wat ze nodig hebben om zich goed te voelen. De coach gaat dieper in op de hulpvraag, zodat medewerkers op de lange termijn beter worden. Zo hebben ze meer energie, motivatie en veerkracht om hun werk goed te doen. En dat is weer goed voor jouw bedrijf: minder ziekteverzuim, meer productiviteit en minder stress onder medewerkers.

Onze diensten inzake vitaliteitscoaching:

Vitaliteitscoaching voor werknemers

Duurzame doelen nastreven vanuit relationele autonomie.

Ontdek meer

Vitale leiderschapsstijl nastreven

Duurzame doelen nastreven vanuit relationele autonomie.

Ontdek meer

Onze diensten inzake vitaliteitscoaching:

Vitaliteitscoaching is de sleutel tot een energieker en veerkrachtiger team. Onze coach duikt diep in de wereld van leefstijl, mentale uitdagingen en psychologische basisbehoeften om jouw medewerkers te helpen groeien. Gewapend met wetenschappelijk onderbouwde Chivo-methodieken leren ze nieuwe vaardigheden om hun doelen te bereiken. We bieden een breed scala aan flexibele on- en offline coachingsopties, van snelle gesprekken tot uitgebreide trajecten.

Onze diensten inzake vitaliteitscoaching:

[my_elementor_php_output]

Onze diensten inzake vitaliteitscoaching:

Tijdens onze coaching doen we verschillende metingen bij collega’s. We kijken naar wat er nodig is en doen daarbij metingen van het lichaam met onze InBody scanner.

De arbeidsgerelateerde context wordt bestudeerd door middel van een vragenlijst. Tijdens de intake richten wij ons op belangrijke aspecten om inzicht te krijgen in de biologische en psychosociale stressfactoren waarmee werknemers worden geconfronteerd. Dit wordt onderzocht met behulp van een cirkel- en gevoelscan.

Het WEB-model biedt verdieping in de arbeidsspecifieke context en houdt rekening met zowel stressveroorzakende als stressverminderende factoren. De combinatie van deze factoren kan leiden tot werkstress of bevlogenheid, afhankelijk van de persoonlijkheid en vitaliteit van het individu. Een goede balans leidt tot positieve stress en bevlogenheid, terwijl een verkeerde balans kan resulteren in negatieve stress en uiteindelijk burn-out.

🔥 Neem contact op!