Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Vitale leiderschapsstijl

Vitale leiderschapsstijl

Optimaliseer de vitaliteit van jouw organisatie met onze expertise. Wij kijken samen met jou waar de behoefte ligt en stellen binnen de mogelijkheden een optimaal vitaliteitsprogramma samen. Onze coaches letten hierbij niet alleen op leefstijlfactoren, maar ook op mentale factoren voor duurzaam resultaat. Met onze focus op TNO’s drie pijlers, namelijk motivatie, energie en veerkracht, leidt onze vitaliteitscoaching tot minder verzuim en meer productiviteit.

Vitale leiders creëren vitale medewerkers

Investeer in de vitaliteit van je leiders voor vitale medewerkers die optimaal presteren. Leiderschapsstijl bepaalt namelijk de vitaliteit van medewerkers (Schaufeli, 2015). Leidinggevenden die hun medewerkers stimuleren in persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat zij beter om kunnen gaan met tegenslag, vitaler worden en optimaal presteren. Voor duurzaam resultaat is het belangrijk om te investeren in vitale leiders. Kies daarom voor vitale leiderschap.

Cursus Vitaal Leiderschap

Leer hoe je vitaal leiderschap kunt toepassen en creëer een cultuur van vitaliteit in je organisatie met onze cursus. Leidinggevenden ontdekken tijdens deze cursus de kracht van persoonlijk leiderschap en verdiepen hun persoonlijke ontwikkeling om zo hun vitaliteit te versterken. Hierdoor zijn ze in staat om de vitaliteit van medewerkers te managen en te verbeteren.

Dag 1

Kick off

Deze training bereidt leidinggevenden voor op het ontwikkelen van een effectief vitaliteitsplan door middel van een algemene introductie over vitaliteit en leiderschap. Het omvat individuele coachingsessies om hun persoonlijke doelen te bereiken.
Dag 2

Jij bent een persoonlijke leider

Vergroot jouw vitaliteit tijdens onze één-op-één coaching sessies. Ontdek jouw huidige vitaliteit en doelen als persoonljik leider en bereik effectieve resultaten met persoonlijke coaching.
Dag 3

De medewerker en jij

Hoe kun je als leidinggevende de kennis die je hebt opgedaan en je eigen verbeterde vitaliteit gebruiken om je medewerkers te inspireren?
🔥 Neem contact op!