Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Groepslessen Nijmegen

Ontdek de vetste groepslessen in Nijmegen. Bij Provectas wordt je een onderdeel van een beweging die fitness ziet als een lifestyle. Hier til je, omgeven door inspiratie en innovatie, je fitness naar een hoger niveau. Ontdek groepslessen die motiveren, verbinden en uitdagen.

groepslessen in Nijmegen

Bij Provectas gaan we verder waar anderen stoppen. Onze trainingen zijn allesbehalve standaard; ze zijn hip, dynamisch en ontworpen om jou keer op keer te boeien.

Met een divers aanbod dat varieert van explosiviteit tot cardio, is er altijd iets dat bij jou past. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers vind je de perfecte balans tussen uitdaging en plezier, altijd op jouw eigen niveau.

Trainingsaanbod

Sporten en bokslessen in Nijmegen Provectas

Dompel jezelf onder in de wereld van Boxing Fitness bij Provectas, waar elke sessie een krachtige mix is van fitness, krachttraining, cardio en authentieke bokstechnieken. Deze workouts zijn speciaal ontworpen om niet alleen je fysieke maar ook je mentale grenzen te verleggen.

 

Of je nu je conditie wilt verbeteren, spierkracht wilt opbouwen, of simpelweg op zoek bent naar een uitlaatklep voor de dagelijkse stress, onze Boxing Fitness biedt het allemaal.

 

Door fitness met boksen te combineren, krijg je een workout die even veelzijdig als effectief is. Elke stoot en elke combinatie bouwt niet alleen aan je fysieke kracht, maar scherpt ook je focus en coördinatie. En dit alles in de energieke en motiverende omgeving van Provectas.

Onder begeleiding van onze gecertificeerde trainers, die ervoor zorgen dat je techniek spot-on is, werk je aan jezelf op een manier die zowel uitdagend als enorm bevredigend is.

Ontdek drie disciplines in één training in kleine groepen met persoonlijke aandacht van een trainer: krachttraining, bootcamp en kickboksen.

Bij Cross-Camp staat krachttraining centraal. Onze ervaren trainers introduceren je tot een breed scala aan oefeningen en technieken, specifiek gericht op het verbeteren van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en algehele conditie.

 

We integreren bootcamp-elementen in onze Cross-Camp trainingen. Deze intensieve oefeningen hebben als doel je uithoudingsvermogen te vergroten, je coördinatievaardigheden te verfijnen en je mentale kracht te versterken.

 

Kickboksen is een ander belangrijk element van onze Crosscamp lessen. We voegen een scala aan bokstechnieken toe, van bokszaktraining tot het leren van traptechnieken en self defense technieken.

Til je workout naar een hoger niveau met onze speciale Booty Workout (LADIES ONLY) bij Provectas. Deze sessie richt zich op het versterken en vormen van been-, bil-, en buikspieren, met een reeks doelgerichte oefeningen die je uitdaagt en resultaten oplevert.

 

Verwacht een mix van krachttraining, plyometrische oefeningen en core-stabiliteitsoefeningen, allemaal ontworpen om die belangrijke spiergroepen aan te pakken. In een motiverende, ladies-only omgeving werk je samen met gelijkgestemden aan jouw fitnessdoelen, ondersteund door deskundige trainers die weten hoe ze jou kunnen pushen én motiveren.

IV. Fitness op afspraak

Bij Provectas vind je niet zomaar een gym, maar een plek waar innovatie en stijl samenkomen. Onze boutique setting onderscheidt zich duidelijk van de standaard sportschool door een unieke combinatie van fitnessapparaten en een trendy ruimte voor vrije gewichtstraining.

 

Hier bieden we meer dan alleen de middelen om fysiek te groeien; we creëren een omgeving die inspireert en motiveert. In onze veilige en positieve sfeer voel je je gesteund in elke stap van je fitnessreis, iets wat in een gewone sportschool vaak mist.

Provectas - Personal Training Nijmegen
Provectas - Small Group training Nijmegen

Kan of wil je niet kiezen tussen personal training en groepstrainingen? Bij Small Group Training train je in kleine groepen van maximaal tien deelnemers, waardoor je geniet van een persoonlijke begeleiding en toch de motiverende kracht van een groep ervaart.

 

Deze trainingsmethode is ideaal voor zowel beginners die de basis willen leren als voor degenen die de overstap overwegen naar personal training, maar ook waardevol voor diegenen die het sociale aspect van trainen in een groep waarderen.

 

Onze sessies zijn gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid, met de toegevoegde motivatie en energie die ontstaat door samen te werken aan persoonlijke doelen.

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.

Provectas - Groepslessen. fitness, sportschool Nijmegen

Word ook lid van onze community

Zij gingen jou voor

Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!