Provectas

Groepslessen Nijmegen

Crosscamp

Ervaar onze high-impact groepslessen Crosscamp in Nijmegen. Waar we het beste van kickboksen, bootcamp en krachttraining combineren tot één high-impact groepsles. Waarom kiezen als je ze ook alle drie kunt combineren?

Crosscamp in Nijmegen

Crosscamp is voor iedereen die niet wilt kiezen tussen krachttraining/fitness, bootcamp en kickboksen. We bieden Crosscamp groepslessen op verschillende momenten:

Maandag van 19:30 tot 20:30

Woensdag van 20:00 tot 21:00 

Zaterdag van 10:00 tot 11:00

drie disciplines in een training

Krachttraining

Bij Crosscamp staat krachttraining centraal. Onze ervaren trainers introduceren je tot een breed scala aan oefeningen en technieken, specifiek gericht op het verbeteren van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en algehele conditie.

We gebruiken geavanceerde fitnessapparatuur en moderne trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat je je volledige potentieel bereikt.

Of je nu een fitness-beginner bent of een doorgewinterde atleet, onze lessen zijn zo ontworpen dat iedereen op zijn eigen niveau kan instappen en toch progressie kan boeken.

Daag jezelf uit

Bootcamp

Wat maakt Crosscamp uniek? Het antwoord is de integratie van bootcamp-elementen in onze groepslessen. Deze intensieve oefeningen hebben als doel je uithoudingsvermogen te vergroten, je coördinatievaardigheden te verfijnen en je mentale kracht te versterken.

Bereid je voor op een uitgebreide reeks aan fysieke en mentale uitdagingen die je helpen om sneller, sterker en veerkrachtiger te worden.

Deze combinatie van krachttraining en bootcamp maakt elke les een uitgebalanceerde, maar uitdagende ervaring.

Bootcamp in Nijmegen

Ultieme work-out

Kickboksen

Kickboksen is een ander belangrijk element van onze Crosscamp lessen. We voegen een scala aan bokstechnieken toe, van bokszaktraining tot het leren van traptechnieken en zelfverdedigingsvaardigheden.

Kickboksen biedt niet alleen een intense work-out, maar het helpt je ook om zelfvertrouwen te bouwen, je conditie en coördinatie te verbeteren en je leert om jezelf te kunnen verdedigen.

Wij combineren de snelheid en techniek van boksen met de kracht en flexibiliteit van self defense.

Groepslessen in Nijmegen

Groepslessen abonnement

Ontdek hieronder de abonnementen voor onze groepslessen. De prijzen hieronder zijn voor 1x groepstraining per week. Tegen een meerprijs kun je t/m 5x per week groepslessen volgen. Informeer naar de abonnementen.

Jaarabonnement

Vanaf 39,- / per 4 weken
 • 1x per week
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

6 maanden

Vanaf 44,- / per 4 weken
 • 1x per week
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

1 maand

Vanaf 49,- / per 4 weken
 • 1x per week
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Groepslessen + open gym

Ontdek hieronder de abonnementen voor onze groepslessen inclusief onbeperkt toegang tot onze gym. De prijzen hieronder zijn voor 1x groepstraining per week. Tegen een meerprijs kun je t/m 5x per week groepslessen volgen. Informeer naar de abonnementen.

Jaarabonnement

Vanaf 65,- / per 4 weken
 • 1x per week groepslessen
 • Onbeperkt toegang open gym
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

6 maanden

Vanaf 72,50 / per 4 weken
 • 1x per week groepslessen
 • Onbeperkt toegang open gym
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

1 maand

Vanaf 79,- / per 4 weken
 • 1x per week groepslessen
 • Onbeperkt toegang open gym
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

Kom een keer meedoen

gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles! We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van krachttraining, bootcamp en kickboksen in Nijmegen bij Crosscamp je zal helpen om je fitnessdoelen sneller dan ooit te bereiken.

Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.