Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Over ons

Op basis van best practices, wetenschappelijk onderzoek en methodes begeleiden wij onze klanten naar een sterk lichaam en fitte geest. We hebben al meer dan 100+ mensen getraind.

Het ontstaan van provectas

Provectas, opgericht door Mercy van der Aa en Terrence Huizinga, zet zich in om een beter en gezonder leven op een aangename manier bereikbaar te maken voor iedereen die het leven ten volle wil omarmen. Gedreven door onze passie, streven we ernaar om aan de uiteenlopende behoeften en vragen van onze klanten te voldoen, hen te ondersteunen in hun streven naar welzijn.

ons team

Oprichter, personal trainer en vitaliteitscoach bij Provectas mercy van der aa Nijmegen

Mercy van der Aa is een vitaliteitscoach die zijn passie voor beweging ontdekte als breakdancer, wat de basis legde voor zijn carrière in de fitnessbranche. Samen met Terrence Huizinga richtte hij Provectas op, dé boutique gym in Nijmegen die streeft naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Mercy gelooft sterk in de verbinding tussen lichamelijke fitheid en mentale gezondheid, wat zijn trainingen tot een unieke mix van plezier en wetenschappelijke principes maakt.

Hij is toegewijd aan het begeleiden van mensen die vastberaden zijn om hun welzijn te verbeteren, door plannen te creëren die niet alleen focussen op beweging, maar ook op leefstijl, voeding en stressmanagement.

Terrence Huizinga begon zijn fitnessreis met niets meer dan een paar gewichten en een loopband op een zolderkamer. Geïnspireerd door fitnessgoeroes, groeide hij uit tot een personal trainer met een missie: het openen van zijn eigen boutique gym.

Hij is ervan overtuigd dat plezier in bewegen voorop staat en dat een persoonlijk plan essentieel is voor iedereen. Terrence promoot een gezonde levensstijl waarin genieten en gezondheid hand in hand gaan, met een sterke basis in beweging en voeding.

Gezond leven betekent voor Terrence je energiek en fit voelen, afgestemd op je eigen doelen. Zijn aanpak is persoonlijk, aanpasbaar en gericht op de juiste balans tussen plezier hebben en gezond blijven.

Rowin Eldik Nijmegen personal trainer Provectas

Rowin van Eldik

Rowin is een leefstijlcoach en fysiotherapeut die bekendstaat om zijn vriendelijke en toegankelijke manier van werken. Hij helpt onder andere topsporters beter te presteren door te werken aan conditie, snel herstel en het voorkomen en behandelen van blessures.

Rowin combineert zijn liefde voor sport met zijn kennis van fysiotherapie om trainingen op maat te maken. Deze zijn niet alleen gericht op herstel of klachtenvrij leven, maar helpen mensen ook hun gezondheid en prestaties te verbeteren en hun doelen te behalen.

Rowin zet zich in voor een prettige sfeer waarin je niet alleen sterker en beter wordt, maar ook leert goed voor je lichaam te zorgen.

Als een gedreven 22-jarige met een grote liefde voor sport en gezond leven, ben ik helemaal in mijn element als personal trainer. Het mooiste van mijn werk? Mensen helpen hun sportdoelen te smashen, met een flinke dosis maatwerk.

Ik ben er niet alleen om je fysiek sterker te maken; ik wil je ook inspireren en motiveren om alles uit jezelf te halen. Elke training is een kans om iets nieuws over jezelf te ontdekken, waarbij ik mijn sportkennis mix met een snufje intuïtie en ervaring om je echt uit te dagen.

Doorzettingsvermogen en groei staan bij mij hoog in het vaandel. Ik zie mezelf niet alleen als je coach, maar ook als je steunpilaar op weg naar persoonlijke topprestaties. Samen gaan we voor die sportieve doelen én bouwen we aan je zelfvertrouwen. Elke stap vooruit is een stap dichter bij je beste zelf – en ik ben super enthousiast om die reis met je te maken!

Provectas - Train je conditie

DISCIPLINE VAN DE ROMEINEN

HOLISTISCHE AANPAK

Provectas - Krachttraining in Nijmegen

TRAINEN

Consistente en doelgerichte training is cruciaal voor het verbeteren van fysieke vaardigheden en het bereiken van topresultaten.
Trainer voor duurzame resultaten in het dagelijks leven.

MINDSET

Een positieve en veerkrachtige mindset kan obstakels omzetten in kansen en is vaak het verschil tussen succes en falen.
Krachttraining in Nijmegen

VOEDING

Een uitgebalanceerd voedingsschema rijk aan voedingsstoffen is de sleutel tot optimale gezondheid en verbeterde sportprestaties.

VERHALEN VAN MENSEN ZOALS JIJ

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT
🔥 Neem contact op!