Provectas

Personal training
Nijmegen

Voel je binnen drie maanden weer fit en energiek door een bewezen formule.
Wij zorgen dat je er nog plezier aan beleeft ook.

Over ons

Provectas is opgericht door Mercy van der Aa en Terrence Huizinga. Wij zijn oprichters en hoofdtrainers van de mooie sportschool in Nijmegen. Wij maken een beter en gezonder leven toegankelijk op een prettige wijze voor diegenen die het leven waarderen en volop willen ervaren.

Wij zijn achter ons passie gegaan om onze klanten met hun verschillende wensen en hulpvragen te helpen. Een greep uit die vragen zijn:
1. Ik wil graag fitter worden, hoe pak ik dit aan?
2. Hoe val ik op een prettige manier af en eet ik gezonder?
3. Hoe krijg ik een sterker lichaam en/of minder lichamelijke klachten?
4. Hoe kan ik het beste omgaan met stress?
5. Ik wil graag meer uit het leven halen, hoe doe ik dat?

We zijn gespecialiseerd in personal training en hebben ruim 100+ mensen begeleid. Op basis van best practices, wetenschappelijk onderzoek en methodes begeleiden wij onze klanten naar een sterk lichaam en fitte geest.

Daarnaast zijn we ons gaan verbreden door in te zetten op vitaliteitscoaching. Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee mensen emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan. Vitaliteit gaat, net als duurzame inzetbaarheid, over de mate waarin de medewerker nu en in de toekomst fit en energiek aan het werk kan blijven. Het kunnen maken van verantwoorde keuzes die van invloed zijn een goede balans tussen werk, privé en de rest van de omgeving.

Wat maakt ons uniek?