Provectas

Personal training
Nijmegen

Voel je binnen drie maanden weer fit en energiek door een bewezen formule.
Wij zorgen dat je er nog plezier aan beleeft ook.

Personal Training

Welke resultaten kan je verwachten?
Je hebt misschien het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd om resultaten te boeken, maar onze wetenschappelijke aanpak gericht op het behalen van resultaten werkt. Onze dienst bewijst dat als je bereid bent jezelf in te zetten voor het proces en hard te werken, je uitzonderlijke resultaten kan behalen- ongeacht je leeftijd, startpunt of vaardigheid.

Hoewel ‘resultaten’ voor iedereen iets unieks betekent, Kunnen we met onze methodisch wetenschappelijk onderbouwde aanpak de gewenste resultaten en doelen behalen die vooraf zijn opgesteld.

Wij zorgen voor aantoonbare verbeteringen over de gehele linie met betrekking tot gewicht, lichaamsvet, lichamelijke conditie en prestaties. Je zult niet alleen het verschil voelen in kwalitatieve indicatoren zoals stemming, stress, zelfvertrouwen en energie, maar ook zijn er tastbare veranderingen te zien in de gezondheidsmeters, bloeddruk en vetpercentage.

We nemen de tijd om jouw ‘waarom’ en de doelen die je wilt bereiken te begrijpen door middel van ons diepgaande consultatieproces. We kijken naar de slaap, dieet, lichaamsbeweging, stressniveaus om te ontdekken wat jou motiveert om je doelen vorm te geven. Met een duidelijk beeld van wat je wilt bereiken, kunnen we het perfecte resultaatgerichte programma samenstellen en een duidelijk stappenplan uitzetten om daar te komen.
Wij proberen training en advies realistisch te presenteren, zodat trainen minder een verplichting wordt, maar een dagje uit.

Dit aanbod wordt voor iedereen op maat aangeboden ongeacht het beginniveau. Wil je de mogelijkheden inzichtelijk hebben voor particulier zowel zakelijk. Kom in contact voor een vrijblijvend koffiemomentje.

Een toegewijde personal trainer om uw transformatie te begeleiden

Hoe ons personal training model werkt
Ons ‘maximale resultaten, minimale tijd’ model is fundamenteel anders dan elk ander personal training bedrijf dat u eerder hebt ervaren.

Bij Provectas investeer je in een op maat gemaakt persoonlijk trainingsplan wat is uitgebalanceerd met jouw persoonlijke agenda. Provectas biedt jou de middelen, begeleiding en verantwoordelijkheidsgevoel wat je nodig hebt om maximaal haalbare resultaten te bereiken met slecht 2 á 3 uur per week in de sportschool.

Wij koppelen je aan jouw eigen persoonlijke trainer die elk aspect van jouw transformatieproces zal begeleiden.
Jouw trainer zorgt ervoor dat jij met precisie, doelgericht kunt trainen in de sportschool om je inspanningen te maximaliseren en tot het uiterste kunt benutten. Jouw trainer is ook de adviseur die je door het gehele proces begeleidt en je gefocust houdt om resultaten te behalen en je de tools geeft om levenslang fit en vitaal te kunnen blijven.

Een dieetplan op maat, ontworpen voor u
Door een leefstijlanalyse uit te voeren maken we de huidige levensstijl en voedingspatroon inzichtelijk. Aan de hand hiervan kijken we naar mogelijke aanpassingen in het leefstijl- en voedingspatroon welke bijdragen aan het realiseren van het doel. Wanneer het in de intake blijkt dat u behoefte heeft aan een heel uitgebreid voedingsplan wordt onze partner SAARS voeding ingeschakeld. Zij stellen een uitgebreid dieetplan samen dat speciaal voor u is ontworpen, dat plezierig en duurzaam is en werkt voor jouw lichaam om zo de gewenste resultaten en doelen te behalen.

Het dieetplan op maat is berekend op macronutriënten, gebaseerd op bewezen voedingsprincipes en op jou als individu afgestemd zodat het naadloos aansluit op trainingsschema, smaak en levensstijl.