Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Personal training

in nijmegen

Kom trainen in een high-end omgeving, doordrenkt met de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen en jouw holistische gezondheid centraal staat.

Behaal duurzame resultaten met personal training

Provectas - Personal training Nijmegen

Bereik je doelen met

Personal training

In dit tijdperk van constante connectiviteit, waarin je inbox nooit echt leeg lijkt te zijn en waar het traditionele begrip van een ‘9-tot-5’ werkdag vervangen is door een status van ‘altijd beschikbaar zijn’, kan je jezelf soms gevangen voelen in een eindeloze cyclus van deadlines en verplichtingen.

In deze wereld waar tijd een luxe lijkt, kan het idee van het onderhouden van een gezonde leefstijl aanvoelen als een extra last op een toch al overvolle agenda.

Maar stel je voor dat je in plaats daarvan een nieuw perspectief zou kunnen aannemen.

Stel je voor dat het handhaven van een gezonde leefstijl niet zozeer een extra taak is om af te vinken, maar eerder een integraal onderdeel van je strategie om met deze drukke, veeleisende wereld om te gaan.

Het is een manier om te investeren in jezelf, om de energie, focus en veerkracht op te bouwen die je nodig hebt om alles aan te kunnen wat de moderne, drukke wereld naar je toewerpt.

Het is een manier om ervoor te zorgen dat je niet alleen overleeft in deze drukke tijden, maar ook floreert.

Personal training traject Nijmegen
Provectas personal training Nijmegen

Samenwerken met een personal trainer is een onderdeel van deze investering in jezelf. Het is niet zozeer een kwestie van noodzaak, maar eerder een keuze voor zelfzorg.

Het erkent het feit dat je gezondheid en welzijn belangrijk zijn en dat je het verdient om je op je best te voelen, ongeacht hoe druk je agenda ook is.

Het is de keuze om prioriteit te geven aan je gezondheid, niet omdat je moet, maar omdat je het wilt. En in de drukke wereld van vandaag, kan dat de krachtigste keuze zijn die je kunt maken.

Voor wie is personal training bij Provectas?

Bij Provectas geloven we dat personal training voor iedereen toegankelijk en waardevol kan zijn. Of je nu een drukbezette professional bent, een actieve ouder, een sportliefhebber of iemand die zijn gezondheid en welzijn serieus neemt, wij staan voor je klaar.
Onze ervaren personal trainers in Nijmegen zorgen ervoor dat het deze keer (wel) lukt!

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.
Fit worden nijmegen

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze personal training?

Je kunt bij ons spreken van een exclusieve boutique gym met een vooruitstrevende benadering van fitness, geïnspireerd door de betekenis van Provecta en de rijke geschiedenis van Nijmegen. We streven naar een omgeving die doordrenkt is van de overwinningsmentaliteit van de Romeinen, waar ontwikkeling en inspiratie samenkomen.

Ga voor duurzame resultaten waar je je hele leven van profiteert.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.

PARTNERS

Van geen ruimte in je agenda naar een gebalanceerde, gezonde levensstijl.

Personal trainers van Provectas

Ervaren trainers die

echt verschil maken

Bij Provectas draait alles om jou en jouw persoonlijke succesverhaal. We begrijpen dat jouw drukke leven unieke uitdagingen met zich meebrengt.

Daarom bieden we een holistische benadering van personal training, waarbij we niet alleen trainen op fysieke fitheid, maar ook op het begrijpen en ondersteunen van jouw mentale en emotionele welzijn.

Geen zorgen als je nog niet precies weet welke voedingsmiddelen je energie geven of hoeveel beweging je nodig hebt.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van deze kennis en vaardigheden. We waarderen je inzet en toewijding om een gezondere levensstijl na te streven, ongeacht je startpunt.

Maar we weten ook dat het behalen van blijvende successen meer vraagt dan alleen kennis. Het gaat om het begrijpen van jouw unieke situatie en gewoonten.

Samen gaan we dieper in op jouw huidige levensstijl en gewoonten, om te ontdekken welke specifieke veranderingen en aanpassingen voor jou werken.

Trainer en coach Provectas
Provectas - Coaching en training

Misschien merk je dat je moeite hebt om consistent te blijven, of dat je motivatie soms een boost nodig heeft. Wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap op jouw weg naar succes.

Laten we samen werken aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl die écht bij jou past.

Bij Provectas staan we klaar om jou te helpen met jouw persoonlijke transformatie, zodat je blijvende resultaten kunt behalen en vol vertrouwen in jezelf kunt zijn.

abonnementen

Personal training in Nijmegen

Elk van onze personal training abonnementen is inclusief gecertificeerde trainer, onbeperkt fitness in onze boutique gym en een maandelijkse check-up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting.

Personal training

Vanaf 57,50/per training
 • 1x per week pt
 • Onbeperkt toegang open gym
 • Abonnementsduur: los | halfjaar | jaar | 2 jaar
 • 1-op-1 training
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Personal training

Vanaf 55,-/per training
 • 2x per week pt
 • Onbeperkt toegang open gym
 • Abonnementsduur: los | halfjaar | jaar | 2 jaar
 • 1-op-1 training
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

Duo personal training

Vanaf 35,-/p.p. per training
 • 45min of 60min
 • Abonnementsduur: los | halfjaar | jaar | 2 jaar
 • Onbeperkt toegang open gym
 • 1-op-2 training
 • Maandelijks check up, adviesgesprek, techniektraining of lichaamsmeting

IN 3 STAPPEN NAAR

Duurzame resultaten

Ontdek hier de 3 stappen naar duurzame resultaten.
Trainer en coaching Provectas intakegesprek

1. Kennismaking

We nemen uitgebreid de tijd om jou te leren kennen en te begrijpen wat jouw specifieke behoeften en doelen zijn. We luisteren naar je verhaal en kijken wat we kunnen betekenen.

2. actieplan

We brengen je huidige leefstijl, patronen en doelen in kaart. Op basis daarvan stellen we samen een realistisch actieplan op dat specifiek is afgestemd op jou. Zo creëren we een persoonlijk plan die werkt en resultaten oplevert.

3. blijvend succes

Met onze gerichte aanpak en op maat gemaakte begeleiding bereiken we blijvende resultaten die je fysieke gezondheid transformeren en je levensstijl en welzijn op de lange termijn verbeteren.
Intakegesprek met coach

We leren je graag kennen

Plan hier jouw kennismakingsgesprek

Een Provectas kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze gym in Nijmegen. Het doel is om er achter te komen of Provectas bij jouw doel(en) past.

Samen met een van onze Provectas coaches ga jij tijdens de kennismaking op basis van jouw doelen kijken welke dienst(en) het beste aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tot snel!

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij Provectas kun je rekenen op persoonlijke aandacht, fijne begeleiding en een coach/trainer die je motiveert om je doelen te bereiken. Onze trainers zorgen ervoor dat de training afgestemd is op jouw leefstijl en streven naar de juiste balans tussen sporten en je dagelijks leven.

Onze ervaren trainers werken samen met jou om je doelstellingen te bepalen en een haalbaar en realistisch plan op te stellen.

Of je nu sterker of fitter wilt worden, wilt afvallen, conditie wilt verbeteren, een stok achter de deur nodig hebt of gewoon lekker wilt sporten voor ontspanning. wat je doel ook is, ons team bestaat uit professionals die jou helpen.

Onze trainers nemen de tijd om jouw persoonlijke omstandigheden en eventuele beperkingen te begrijpen. Ze passen de training aan om ervoor te zorgen dat je veilig en effectief kunt trainen, rekening houdend met eventuele blessures of andere factoren en zorgen dat je jouw doelen op een haalbare manier gaat bereiken.

Onze trainers begrijpen dat je een druk leven hebt en streven ernaar om de trainingen zo in te plannen dat ze passen bij jouw agenda. Ze helpen je een goede balans te vinden tussen training en andere verplichtingen, zodat je consistent kunt blijven trainen.

We stimuleren je doorzettingsvermogen, zodat je na een paar maanden een sterkere mindset hebt die je helpt tijdens het sporten, maar ook in je dagelijkse leven.
Bij Provectas geloven we in een holistische benadering van personal training, waarbij we niet alleen focussen op fysieke oefeningen en het geven van een trainingsschema, maar ook op voedingsadvies en andere belangrijke aspecten van jouw welzijn. Onze ervaren trainers kunnen je begeleiden bij het maken van gezonde voedingskeuzes die passen bij jouw doelen en behoeften. We evalueren jouw huidige voedingspatroon, bieden praktische tips en adviezen, en helpen je bij het opstellen van een persoonlijk voedingsschema. Daarnaast nemen we ook andere factoren mee, zoals stress, slaap en mentale gezondheid, om een complete en holistische aanpak te bieden. Bij Provectas krijg je niet alleen personal training, maar ook op maat gemaakte coaching op weg naar een gezonder leven.
Ja, onze trainers kunnen je begeleiden bij het afvallen door middel van een holistische aanpak, inclusief training, voeding en lifestyle. Ze stellen haalbare doelen op en helpen je op een gezonde en duurzame manier gewicht te verliezen.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!