Provectas

Small group training

in nijmegen

Ervaar onze small group training in Nijmegen, waar de overwinningsmentaliteit van de Romeinen samensmelt met onze high-end gym. Bereik je doelen met onze exclusieve community.

Behaal duurzame resultaten met small group training

Persoonlijke begeleiding met small group training

Train in

kleine groepen

Ben je klaar om je energieker te voelen? Geloof het of niet: sporten is de ultieme manier om jouw energieniveau te verhogen.

Maar om dat te bereiken, moeten we sporten leuk maken. Hoe langer je volhoudt, hoe plezieriger en eenvoudiger het wordt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.

Bij Provectas trainen we in kleine groepen, zodat je samen met andere kunt trainen en individueel aan je eigen doelen kunt werken.

Small group training is speciaal ontworpen voor mensen die net beginnen met trainen, zij die overwegen over te stappen op personal training, of simpelweg voor diegenen die het gezelschap van anderen tijdens het trainen waarderen.

Als beginner is het een geweldige manier om de basis van fitness en bewegen onder de knie te krijgen.

Als je overweegt om de overstap te maken naar personal training, helpt Small Group Training je om het niveau van intensiteit en individuele aandacht te ervaren dat personal training met zich meebrengt.

Functionele training groepsles

Maar onze trainingen zijn niet alleen nuttig, ze zijn ook leuk. Samen trainen in een kleine groep zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer, waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.

Onze trainers bieden fijne begeleiding en individuele aandacht, zelfs binnen de groepsdynamiek.

Ze zorgen ervoor dat je de oefeningen veilig en effectief kunt uitvoeren, zodat je het maximale uit je training kunt halen.

Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, je kracht wilt vergroten, of gewoon de positieve energie van groepstraining wilt ervaren, onze small group training biedt het allemaal.

Gezamenlijke motivatie voor individueel succes: small group training bij Provectas.

Small group training is de juiste keuze voor jou als:

Bij Provectas begrijpen we dat iedereen unieke fitnessbehoeften en andere persoonlijke doelen heeft. Dat is waarom onze small group training ontworpen is om voor iedereen waarde toe te voegen.
Onze ervaren personal trainers in Nijmegen zorgen ervoor dat het deze keer (wel) lukt!

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze small group training?

Onze small group training combineert de overwinningsmentaliteit van de Romeinen met moderne fitness in een exclusieve boutique gym. We focussen op persoonlijke groei en gemeenschapsgevoel, zonder competitiedruk, terwijl we gezamenlijke prestaties vieren.

Ga voor duurzame resultaten waar je je hele leven van profiteert.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

PARTNERS

Personal trainer voor groepslessen

Samen trainen

samen groeien

Elke groepsles bij ons is een dynamische ervaring, zorgvuldig samengesteld door een personal trainer om je lichaam en geest uit te dagen.

We combineren functionele oefeningen, krachttraining en conditietraining, afgestemd op verschillende niveaus.

De small groups zijn nooit hetzelfde, wat zorgt voor een stimulerende en verrassende workout elke keer dat je ons bezoekt.

Ondanks dat je in een groep traint van maximaal 10 personen en 2 trainers, draait het bij onze groepslessen om jou.

Onze deskundige trainers zorgen voor individuele aanpassingen en progressies, afhankelijk van jouw behoeften, doelen en eventuele lichamelijke klachten.

We geloven in een holistische benadering van een gezonde leefstijl, waarbij we ons richten op het verbeteren van jouw kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en conditie.

Samen sporten Nijmegen
Personal training met andere sporters

Vind je het lastig om consistent te blijven trainen? Of merk je dat je motivatie soms wat extra pit kan gebruiken?

Dat is precies waar onze small group training om de hoek komt kijken.

Laten we samen een fitnessreis beginnen die niet alleen je lichaam, maar ook je leven zal transformeren.

Met onze groepslessen creëren we een stimulerende omgeving die je zal helpen om je volle potentieel te benutten, en zo een gezonde en gebalanceerde levensstijl te bereiken die echt bij jou past.

abonnementen

Small group training

smal group training

Ontdek de beste versie van jezelf door te trainen in een intieme groepssetting. Met een maximum van slechts tien deelnemers per groep, waarborgen we persoonlijke aandacht en kwaliteit. Voor groepen groter dan zes personen zetten we zelfs twee deskundige trainers in, zodat elke deelnemer de begeleiding krijgt die hij of zij verdient.

small group training
+ open gym

Ervaar het beste van twee werelden met ons unieke programma dat small group training combineert met open gym toegang. Train onder de begeleiding van deskundige trainers in een intieme groep van maximaal tien deelnemers en profiteer daarnaast van de vrijheid om zelfstandig te trainen in onze goed uitgeruste open gym.

6 voordelen van

Small group training in nijmegen

Of je nu je eigen small group training wil samenstellen of bij een groep wilt aansluiten, bij Provectas willen we je altijd een hoogwaardige en gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de volgende voordelen:

  1. Kleine groepen: ongeacht de groepsgrootte, we verzekeren dat de trainer-deelnemer ratio nooit hoger is dan 1 op 6 om de kwaliteit van de training en persoonlijke aandacht te waarborgen.
  2. Provectas leefstijlcheck: we doen een grondige leefstijlbeoordeling om beter te begrijpen waar je staat en om je trainingsplan op maat te maken.
  3. Industriële boutique gym: train in onze state-of-the-art, industrieel chic ingerichte gym die een ideale omgeving biedt om aan je fitnessdoelen te werken.
  4. Gecertificeerde personal trainer: elk van onze trainers is gecertificeerd en heeft de kennis en ervaring om je veilig en effectief te begeleiden door je workouts.
  5. Gepersonaliseerd trainingsplan met prestatiedoelen: jouw trainingsplan is specifiek afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.
  6. Kosten delen: of je nu traint met vrienden, familie, collega’s of nieuwe leden van onze gym, je hebt de mogelijkheid om de kosten van de trainingen te delen.

Ben jij klaar om samen

aan je doelen te werken

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter leven.
Proefles kennismaking groepstraining

1. proefles

Neem deel aan een vrijblijvende proefles en ontdek zelf de sfeer van onze small group training. Verken onze faciliteiten, ontmoet de trainers en ervaar de balans tussen groepsdynamiek en persoonlijke aandacht.
Sporten in groepsverband sportschool

2. actieplan

We brengen je huidige leefstijl, patronen en doelen in kaart. Op basis daarvan stellen we samen een realistisch actieplan op dat specifiek is afgestemd op jou. Zo creëren we een persoonlijk plan die werkt en resultaten oplevert.

3. blijvend succes

Met onze gerichte aanpak en op maat gemaakte begeleiding bereiken we blijvende resultaten die je fysieke gezondheid transformeren en je levensstijl en welzijn op de lange termijn verbeteren.

We leren je graag kennen

Plan hier jouw proefles in

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een gratis, vrijblijvende proefles in onze gym in Nijmegen. De proefles is de perfecte gelegenheid om te zien of onze small group training past bij jouw persoonlijke doelen.

Tijdens de proefles zal één van onze coaches samen met jou een evaluatie maken van je huidige fitnessniveau en levensstijl. Op basis hiervan krijg je een eerste indruk van hoe onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw unieke behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen. Tot snel!