Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Small group training

in nijmegen

Ervaar onze small group training in Nijmegen, waar de overwinningsmentaliteit van de Romeinen samensmelt met onze high-end gym. Bereik je doelen met onze exclusieve community.

Behaal duurzame resultaten met small group training

Persoonlijke begeleiding met small group training

Train in

kleine groepen

Ben je klaar om je energieker te voelen? Geloof het of niet: sporten is de ultieme manier om jouw energieniveau te verhogen.

Maar om dat te bereiken, moeten we sporten leuk maken. Hoe langer je volhoudt, hoe plezieriger en eenvoudiger het wordt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen.

Bij Provectas trainen we in kleine groepen, zodat je samen met andere kunt trainen en individueel aan je eigen doelen kunt werken.

Small group training is speciaal ontworpen voor mensen die net beginnen met trainen, zij die overwegen over te stappen op personal training, of simpelweg voor diegenen die het gezelschap van anderen tijdens het trainen waarderen.

Als beginner is het een geweldige manier om de basis van fitness en bewegen onder de knie te krijgen.

Als je overweegt om de overstap te maken naar personal training, helpt Small Group Training je om het niveau van intensiteit en individuele aandacht te ervaren dat personal training met zich meebrengt.

Maar onze trainingen zijn niet alleen nuttig, ze zijn ook leuk. Samen trainen in een kleine groep zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer, waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.

Onze trainers bieden fijne begeleiding en individuele aandacht, zelfs binnen de groepsdynamiek.

Ze zorgen ervoor dat je de oefeningen veilig en effectief kunt uitvoeren, zodat je het maximale uit je training kunt halen.

Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, je kracht wilt vergroten, of gewoon de positieve energie van groepstraining wilt ervaren, onze small group training biedt het allemaal.

Gezamenlijke motivatie voor individueel succes: small group training bij Provectas.

Small group training is de juiste keuze voor jou als:

Bij Provectas begrijpen we dat iedereen unieke fitnessbehoeften en andere persoonlijke doelen heeft. Dat is waarom onze small group training ontworpen is om voor iedereen waarde toe te voegen.
Onze ervaren personal trainers in Nijmegen zorgen ervoor dat het deze keer (wel) lukt!

Op naar de beste versie van jezelf

Trainingsdoelen

Afvallen in Nijmegen

Afvallen

Transformeer je lichaam tot een gestroomlijnd meesterwerk.
Krachttraining in Nijmegen

Meer spieren

Beeldhouw je fysiek en streef naar
fysieke superioriteit.
Fit worden nijmegen

Fit(ter) worden

Gedreven door het Romeinse ethos, evolueer naar ultieme fitheid.

Wat kun je wel en niet verwachten
van onze small group training?

Onze small group training combineert de overwinningsmentaliteit van de Romeinen met moderne fitness in een exclusieve boutique gym. We focussen op persoonlijke groei en gemeenschapsgevoel, zonder competitiedruk, terwijl we gezamenlijke prestaties vieren.

Ga voor duurzame resultaten waar je je hele leven van profiteert.

Echte successen van mensen zoals jij

Zij gingen jou voor

Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.

PARTNERS

Personal trainer voor groepslessen

Samen trainen

samen groeien

Elke groepsles bij ons is een dynamische ervaring, zorgvuldig samengesteld door een personal trainer om je lichaam en geest uit te dagen.

We combineren functionele oefeningen, krachttraining en conditietraining, afgestemd op verschillende niveaus.

De small groups zijn nooit hetzelfde, wat zorgt voor een stimulerende en verrassende workout elke keer dat je ons bezoekt.

Ondanks dat je in een groep traint van maximaal 10 personen en 2 trainers, draait het bij onze groepslessen om jou.

Onze deskundige trainers zorgen voor individuele aanpassingen en progressies, afhankelijk van jouw behoeften, doelen en eventuele lichamelijke klachten.

We geloven in een holistische benadering van een gezonde leefstijl, waarbij we ons richten op het verbeteren van jouw kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en conditie.

Samen sporten Nijmegen
Personal training met andere sporters

Vind je het lastig om consistent te blijven trainen? Of merk je dat je motivatie soms wat extra pit kan gebruiken?

Dat is precies waar onze small group training om de hoek komt kijken.

Laten we samen een fitnessreis beginnen die niet alleen je lichaam, maar ook je leven zal transformeren.

Met onze groepslessen creëren we een stimulerende omgeving die je zal helpen om je volle potentieel te benutten, en zo een gezonde en gebalanceerde levensstijl te bereiken die echt bij jou past.

abonnementen

Small group training

smal group training

Ontdek de beste versie van jezelf door te trainen in een intieme groepssetting. Met een maximum van slechts tien deelnemers per groep, waarborgen we persoonlijke aandacht en kwaliteit. Voor groepen groter dan zes personen zetten we zelfs twee deskundige trainers in, zodat elke deelnemer de begeleiding krijgt die hij of zij verdient.

small group training
+ open gym

Ervaar het beste van twee werelden met ons unieke programma dat small group training combineert met open gym toegang. Train onder de begeleiding van deskundige trainers in een intieme groep van maximaal tien deelnemers en profiteer daarnaast van de vrijheid om zelfstandig te trainen in onze goed uitgeruste open gym.

6 voordelen van

Small group training in nijmegen

Of je nu je eigen small group training wil samenstellen of bij een groep wilt aansluiten, bij Provectas willen we je altijd een hoogwaardige en gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de volgende voordelen:

  1. Kleine groepen: ongeacht de groepsgrootte, we verzekeren dat de trainer-deelnemer ratio nooit hoger is dan 1 op 6 om de kwaliteit van de training en persoonlijke aandacht te waarborgen.
  2. Provectas leefstijlcheck: we doen een grondige leefstijlbeoordeling om beter te begrijpen waar je staat en om je trainingsplan op maat te maken.
  3. Industriële boutique gym: train in onze state-of-the-art, industrieel chic ingerichte gym die een ideale omgeving biedt om aan je fitnessdoelen te werken.
  4. Gecertificeerde personal trainer: elk van onze trainers is gecertificeerd en heeft de kennis en ervaring om je veilig en effectief te begeleiden door je workouts.
  5. Gepersonaliseerd trainingsplan met prestatiedoelen: jouw trainingsplan is specifiek afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.
  6. Kosten delen: of je nu traint met vrienden, familie, collega’s of nieuwe leden van onze gym, je hebt de mogelijkheid om de kosten van de trainingen te delen.

Ben jij klaar om samen

aan je doelen te werken

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter leven.
Proefles kennismaking groepstraining

1. proefles

Neem deel aan een vrijblijvende proefles en ontdek zelf de sfeer van onze small group training. Verken onze faciliteiten, ontmoet de trainers en ervaar de balans tussen groepsdynamiek en persoonlijke aandacht.
Sporten in groepsverband sportschool

2. actieplan

We brengen je huidige leefstijl, patronen en doelen in kaart. Op basis daarvan stellen we samen een realistisch actieplan op dat specifiek is afgestemd op jou. Zo creëren we een persoonlijk plan die werkt en resultaten oplevert.
Trainer en coach voor het behalen van je doelen, zoals afvallen of het krijgen van een betere conditie

3. blijvend succes

Met onze gerichte aanpak en op maat gemaakte begeleiding bereiken we blijvende resultaten die je fysieke gezondheid transformeren en je levensstijl en welzijn op de lange termijn verbeteren.

We leren je graag kennen

Plan hier jouw proefles in

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een gratis, vrijblijvende proefles in onze gym in Nijmegen. De proefles is de perfecte gelegenheid om te zien of onze small group training past bij jouw persoonlijke doelen.

Tijdens de proefles zal één van onze coaches samen met jou een evaluatie maken van je huidige fitnessniveau en levensstijl. Op basis hiervan krijg je een eerste indruk van hoe onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw unieke behoeften.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen. Tot snel!

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!