Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Cross-camp in Nijmegen

Ervaar onze high-impact groepslessen Cross-Camp in Nijmegen. Waar we het beste van boksen, bootcamp en krachttraining combineren tot één high-impact groepsles. Waarom kiezen als je het ook alle drie kunt combineren?

Drie disciplines in één work-out

Cross-Camp in Nijmegen is dé plek voor iedereen die niet wil kiezen tussen verschillende sporten, maar het beste van alle werelden wil combineren. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, of wilt leren kickboksen, Cross-Camp biedt een unieke mix die past bij jouw persoonlijke doelstellingen.

Met een positieve vibe, in een inspirerende omgeving, werk je samen met gelijkgestemden aan je fitnessdoelen. Onder begeleiding van ervaren trainers en in een setting die inspiratie en energie geeft, is elke workout niet alleen een stap dichter bij jouw fysieke doelen, maar ook een boost voor je mentale kracht.

LESTIJDEN
Maandag van 19:30 tot 20:30
Woensdag van 20:00 tot 21:00

Provectas - Sporten Nijmegen

Spiermassa opbouwen met krachttraining

Bij Cross-Camp staat fitness centraal. Onze ervaren trainers introduceren je tot een breed scala aan oefeningen en technieken, specifiek gericht op het verbeteren van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en algehele conditie.

We gebruiken geavanceerde fitnessapparatuur en moderne trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat je je volledige potentieel bereikt. Of je nu een fitness-beginner bent of een doorgewinterde atleet, onze trainingen zijn zo ontworpen dat iedereen op zijn eigen niveau kan instappen en toch sterker kan worden.

Bootcampen tijdens de Cross-Camp training

Wat maakt Cross-Camp uniek? Het antwoord is de integratie van bootcamp-elementen in onze groepslessen. Deze intensieve oefeningen hebben als doel je uithoudingsvermogen te vergroten, je coördinatievaardigheden te verfijnen en je mentale kracht te versterken.

Bereid je voor op een uitgebreide reeks aan fysieke en mentale uitdagingen die je helpen om sneller, sterker en veerkrachtiger te worden. Deze combinatie van fitness en bootcamp maakt elke les een uitgebalanceerde, maar uitdagende ervaring.

Provectas - Bootcamp Nijmegen
Provectas - Boksles Nijmegen

fitness en boksen gecombineerd

Boksen is een ander belangrijk element van onze Cross-Camp lessen. We voegen een scala aan bokstechnieken toe, van bokszaktraining tot het leren van traptechnieken en zelfverdedigingsvaardigheden.

Boksen biedt niet alleen een intense work-out, maar het helpt je ook om zelfvertrouwen te bouwen, je conditie en coördinatie te verbeteren en je leert om jezelf te kunnen verdedigen.

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.

Provectas - Gratis proefles Nijmegen

Word onderdeel van onze community

Zij gingen jou voor

Gwen Faasen
Gwen Faasen
2024-07-03
Ervaren begeleiders die goed weten hoe zij het beste kunnen aansluiten op de doelen van hun klanten. Fijne omgeving en rustige sportschool.
Desiree de Vreede
Desiree de Vreede
2024-07-01
Fijne laagdrempelige sportschool met gezellige trainers. Aanrader!
Michiel Leenaers
Michiel Leenaers
2024-06-21
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met de Mercy, hij is onze vitaliteitscoach binnen de Caesar groep. De begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen, hebben een enorme positieve impact gehad op mijn welzijn en algehele vitaliteit. Mercy is zeer deskundig en weet precies hoe hij op maat gemaakte adviezen en programma's kan bieden die aansluiten bij mijn persoonlijke doelen en behoeften. De sessies zijn altijd inspirerend en motiverend, en ik voel me elke keer weer energiek en gemotiveerd na een afspraak.
Robert Dobbelstein
Robert Dobbelstein
2024-06-18
Sinds februari doorloop ik een coachingstraject met Mercy van der Aa rondom Vitaliteit. Het thema dat we daarbij als eerste behandeld hebben was Slaap. De manier waarop Mercy dat aanpakte beviel me heel goed. We zijn gestart met bepalen wat mijn vaste patronen zijn, en hoe ik mijn dag/nacht indeel. Op basis daarvan hebben we gekeken hoe we dit konden beïnvloeden en bijsturen. Mercy heeft me op basis van zijn kennis en ervaring rondom het thema slaap een aantal heel bruikbare tips en suggesties gegeven. Deze hebben me goed geholpen om vooral bewust te worden van mijn eigen gedrag en hoe ik dat kan beïnvloeden. Het thema slaap hebben we inmiddels afgerond en gaan nu verder met het volgende thema; prioriteitstelling en stressmanagement.
Edward Bartels
Edward Bartels
2024-06-10
Geweldige begeleiding, persoonlijke aandacht en super sfeer. Gelegen op een centrale locatie, ruime parkeermogelijkheden en ruime openingstijden.
Catfish Everdeen
Catfish Everdeen
2024-06-04
Sinds kort aangesloten bij Provectas en het is echt een heerlijke gym waar altijd een goede sfeer heerst. Buiten de de drukke uren is het altijd super rustig. Wordt ook altijd vriendelijk begroet door alle trainers die er werken, dus het is zeker aan te raden.
Harm van Schilt
Harm van Schilt
2024-06-01
Top gym!
Steven Effting
Steven Effting
2024-05-31
Mooie gym, super goede sfeer en top trainers (Terrence & Mercy)
Sjoerd N
Sjoerd N
2024-05-28
Geweldige sportschool, fijne mensen. Voelt als een tweede huiskamer.

FAQ

Veelgestelde vragen

Cross-Camp in Nijmegen is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke sportschool, gericht op het behalen van persoonlijke doelen in een groepssetting.

Het biedt de intensiteit en persoonlijke aandacht die je van personal training gewend bent, maar dan met de dynamiek en het plezier van trainen in een groep.

Ongeacht je fitnessniveau, bij Cross-Camp train je op je eigen tempo en niveau, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Een Cross-Camp training is een krachtige combinatie van bootcamp, fitness, en kickboksen, allemaal samengevoegd in één energieke workout.

Deze holistische benadering zorgt voor een veelzijdige training waarbij je zowel aan je kracht, uithoudingsvermogen als techniek werkt.

Door deze disciplines te combineren, biedt Cross-Camp de beste manier voor een uitgebalanceerde workout die zowel je lichaam als geest uitdaagt en stimuleert.

De Cross-Camp lessen worden op maandag van 19:30 tot 20:30 en op woensdag van 20:00 tot 21:00 gegeven.
De unieke aantrekkingskracht van Cross-Camp ligt in de veelzijdigheid en de community sfeer. Voor degenen die moeite hebben met kiezen tussen verschillende soorten workouts, biedt Cross-Camp een alles-in-één oplossing waarbij je de voordelen van bootcamp, fitness, en boksen kunt ervaren. De lessen staan onder leiding van ervaren trainers die niet alleen technische begeleiding bieden, maar je ook persoonlijke aandacht geven om je te helpen je doelen te bereiken. Het is de perfecte mix van hard trainen, persoonlijke ontwikkeling, en plezier maken met gelijkgestemden.

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!