Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Cross-camp in Nijmegen

Ervaar onze high-impact groepslessen Cross-Camp in Nijmegen. Waar we het beste van boksen, bootcamp en krachttraining combineren tot één high-impact groepsles. Waarom kiezen als je het ook alle drie kunt combineren?

Drie disciplines in één work-out

Cross-Camp in Nijmegen is dé plek voor iedereen die niet wil kiezen tussen verschillende sporten, maar het beste van alle werelden wil combineren. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, of wilt leren kickboksen, Cross-Camp biedt een unieke mix die past bij jouw persoonlijke doelstellingen.

Met een positieve vibe, in een inspirerende omgeving, werk je samen met gelijkgestemden aan je fitnessdoelen. Onder begeleiding van ervaren trainers en in een setting die inspiratie en energie geeft, is elke workout niet alleen een stap dichter bij jouw fysieke doelen, maar ook een boost voor je mentale kracht.

LESTIJDEN
Maandag van 19:30 tot 20:30
Woensdag van 20:00 tot 21:00

Provectas - Sporten Nijmegen

Spiermassa opbouwen met krachttraining

Bij Cross-Camp staat fitness centraal. Onze ervaren trainers introduceren je tot een breed scala aan oefeningen en technieken, specifiek gericht op het verbeteren van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en algehele conditie.

We gebruiken geavanceerde fitnessapparatuur en moderne trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat je je volledige potentieel bereikt. Of je nu een fitness-beginner bent of een doorgewinterde atleet, onze trainingen zijn zo ontworpen dat iedereen op zijn eigen niveau kan instappen en toch sterker kan worden.

Bootcampen tijdens de Cross-Camp training

Wat maakt Cross-Camp uniek? Het antwoord is de integratie van bootcamp-elementen in onze groepslessen. Deze intensieve oefeningen hebben als doel je uithoudingsvermogen te vergroten, je coördinatievaardigheden te verfijnen en je mentale kracht te versterken.

Bereid je voor op een uitgebreide reeks aan fysieke en mentale uitdagingen die je helpen om sneller, sterker en veerkrachtiger te worden. Deze combinatie van fitness en bootcamp maakt elke les een uitgebalanceerde, maar uitdagende ervaring.

Provectas - Bootcamp Nijmegen
Provectas - Boksles Nijmegen

fitness en boksen gecombineerd

Boksen is een ander belangrijk element van onze Cross-Camp lessen. We voegen een scala aan bokstechnieken toe, van bokszaktraining tot het leren van traptechnieken en zelfverdedigingsvaardigheden.

Boksen biedt niet alleen een intense work-out, maar het helpt je ook om zelfvertrouwen te bouwen, je conditie en coördinatie te verbeteren en je leert om jezelf te kunnen verdedigen.

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Vul hieronder je gegevens in om een gratis proefles in te plannen.

Provectas - Gratis proefles Nijmegen

Word onderdeel van onze community

Zij gingen jou voor

Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Jop van ruitenbeek
Jop van ruitenbeek
2023-12-11
Sinds 1,5 jaar sport ik 2x per week onder begeleiding bij Provectas. Erg tevreden over hun manier van werken. Fijne begeleiding, flexibel en goede communicatie.
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT

FAQ

Veelgestelde vragen

Cross-Camp in Nijmegen is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke sportschool, gericht op het behalen van persoonlijke doelen in een groepssetting.

Het biedt de intensiteit en persoonlijke aandacht die je van personal training gewend bent, maar dan met de dynamiek en het plezier van trainen in een groep.

Ongeacht je fitnessniveau, bij Cross-Camp train je op je eigen tempo en niveau, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Een Cross-Camp training is een krachtige combinatie van bootcamp, fitness, en kickboksen, allemaal samengevoegd in één energieke workout.

Deze holistische benadering zorgt voor een veelzijdige training waarbij je zowel aan je kracht, uithoudingsvermogen als techniek werkt.

Door deze disciplines te combineren, biedt Cross-Camp de beste manier voor een uitgebalanceerde workout die zowel je lichaam als geest uitdaagt en stimuleert.

De Cross-Camp lessen worden op maandag van 19:30 tot 20:30 en op woensdag van 20:00 tot 21:00 gegeven.
De unieke aantrekkingskracht van Cross-Camp ligt in de veelzijdigheid en de community sfeer. Voor degenen die moeite hebben met kiezen tussen verschillende soorten workouts, biedt Cross-Camp een alles-in-één oplossing waarbij je de voordelen van bootcamp, fitness, en boksen kunt ervaren. De lessen staan onder leiding van ervaren trainers die niet alleen technische begeleiding bieden, maar je ook persoonlijke aandacht geven om je te helpen je doelen te bereiken. Het is de perfecte mix van hard trainen, persoonlijke ontwikkeling, en plezier maken met gelijkgestemden.
🔥 Neem contact op!