Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Rowin van eldik

Maak kennis met Rowin van Eldik, personal trainer, leefstijlcoach en fysiotherapeut bij Provectas.

“Toen Mercy en Terrence me vroegen of ik klaar was voor de volgende uitdaging, zei ik direct ‘ja’, zonder te weten wat het was. Dat ‘ja’ bracht me naar Provectas, waar ik me nu echt onderdeel voel van de community.”

Rowin van eldik personal trainer Provectas in Nijmegen

Mijn naam is Rowin van Eldik, personal trainer bij Provectas. Mijn passie voor fitness begon tijdens mijn studie Sport en Bewegen, waar ik me verdiepte in het maken van trainingsschema’s en het geven van groepslessen. Deze passie groeide uit tot een specialisatie in personal training, iets wat ik nu al vijf jaar doe.

Daarnaast heb ik de studie Fysiotherapie succesvol afgerond. Mijn ervaring is niet alleen academisch. Dankzij stages bij voetbalclubs zoals NEC, heb ik een brede ervaring opgedaan in het trainen van uiteenlopende disciplines.

De reis bij Provectas begon toen Mercy en Terrence, die ik al kende van een eerdere sportschool, mij benaderden met een spannende vraag: “Rowin, ben jij klaar voor de volgende uitdaging?” Zonder de details te kennen, zei ik volmondig “ja”. Dit avontuur heeft me niet alleen doen groeien met het bedrijf, maar ook deel gemaakt van een unieke community.

Provectas staat voor mij symbool voor meer dan alleen een boutique gym. Het is een plek waar openheid en sociale interactie centraal staan, waar je niet alleen komt om te sporten, maar ook om mensen te ontmoeten in een veilige en vertrouwde omgeving.

Rowin Eldik Nijmegen personal trainer Provectas
Rowin van eldik personal trainer bij Provectas in Nijmegen

Samen werken we aan jouw doelen

Door mijn achtergrond in zowel kickboksen als voetbal, en met de kennis uit mijn fysiotherapieopleiding, kan ik mensen met specifieke sportvragen, klachten, blessures en doelen uitstekend begeleiden.

Of je nu wilt afvallen, mentaal wilt groeien of een topsporter bent, ik sta klaar om je te helpen investeren in jezelf. Bij Provectas neem ik je graag mee in mijn enthousiasme voor sport en een gezonde levensstijl.

Samen werken we aan jouw doelen, zodat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker wordt.

Dit kan ik voor jou betekenen

personal training & coaching

Een geïntegreerde aanpak die zowel het lichaam als de geest versterkt met op maat gemaakte training en coaching.
fysiotherapeut sporten in Nijmegen

Blessurepreventief sporten & herstel

Het versterken en conditioneren van het lichaam om blessures en klachten te voorkomen en een snel en effectief herstel te bevorderen.
topsport begeleiding Nijmegen en performance coaching

Topsport & performance

Het optimaliseren van fysieke en mentale vaardigheden, met als doel topprestaties te bereiken in competitieve omgevingen.

Plan een kennismaking in

Geïnspireerd door het verhaal van Rowin en nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Elk pad naar welzijn is uniek, en we zijn hier om jouw persoonlijke reis naar een gezonder, sterker leven te ondersteunen. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen realiseren. Jouw avontuur naar een betere versie van jezelf begint hier.

🔥 Neem contact op!