Provectas

Terrence Huizinga

De kracht van een vervullend leven begint bij de vitaliteit van je eigen lichaam en geest. Train hard, leef gepassioneerd, en alles valt op zijn plek.

Duo personal training in Nijmegen

De fundering

hoe het begon

Mijn naam is Terrence, en mijn passie voor fitness ontstond toen ik 16 jaar oud was. In die tijd was mijn “sportschool” niets meer dan de zolder van ons huis, voorzien van een paar gewichten en een oude loopband.

Daar, in die bescheiden ruimte, ontdekte ik dat fitness meer was dan een manier om in vorm te blijven; het was een levenslange toewijding aan zelfverbetering.

Gedurende mijn studie Sport, Gezondheid en Management aan de HAN, leerde ik de wetenschappelijke kant van fitness en verdiepte ik me in de methoden van Menno Henselman en Chivo. Sinds 2019 ben ik officieel bezig als personal trainer om mensen te helpen hun doelen te behalen.

De reis naar provectas

Samen sterker

Na mijn studie ontmoette ik Mercy. Het was alsof twee puzzelstukjes in elkaar vielen; we waren allebei gedreven door een passie voor het helpen van anderen in hun reis naar een gezonder leven. Mercy’s benadering van fitness en welzijn vulde mijn eigen expertise in powerlifting en sportmanagement perfect aan.

Samen hebben we Provectas opgericht, meer dan een gewone gym, een community. Het is een studio waar mensen niet alleen fysiek maar ook mentaal groeien, waar individuele doelen samenkomen tot een gezamenlijke missie.

Mijn trainingsfilosofie draait om het doen van activiteiten die je leuk vindt. Plezier hebben in wat je doet, maakt het gemakkelijker om vol te houden. Beweging moet iets zijn waar je plezier aan beleeft en niet als een verplichting aanvoelt.

Wat mij onderscheidt, is mijn flexibiliteit en mijn geloof in het feit dat er geen “one size fits all” benadering is. Of je nu een topsporter of een beginner bent, ik wil dat iedereen die bij mij traint, zich na de training voldaan voelt.

Personal trainer Nijmegen
Personal training Nijmegen

een persoonlijke visie

gezond op elk niveau

Gezonde voeding is het fundament en vormt de basis waarop we kunnen bouwen om onze fitnessdoelen te bereiken. Ik geloof niet in strenge diëten zoals het standaard rijst en broccoli dieet, omdat deze voor de meeste mensen niet duurzaam zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat je nog steeds van het leven kunt genieten zonder je gezondheid op het spel te zetten, zolang de basis maar goed staat.

De doelen die ik voor mezelf stel variëren van het opbouwen van spiermassa om de juiste fysiek te creëren tot het zo sterk mogelijk worden op alle compound oefeningen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een gezonde levensstijl, omdat dit me helpt me energiek te voelen, de dag goed door te komen en te genieten van de dingen die ik leuk vind om te doen.

Voor mij betekent gezondheid jezelf energiek en fit voelen, en dit afstemmen op de doelen die ik op dat moment voor mezelf heb. Over het algemeen geloof ik dat de basis van beweging en een gezonde levensstijl altijd solide moet zijn, en af en toe mag je jezelf best wat lekkers gunnen, zolang de balans maar goed blijft.

Echte successen van mensen zoals jij

Succesverhalen

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

LEER ONS TEAM KENNEN

Trainers & coaches

Jens Schuurs

Bruce

Pim

Walter

Plan een kennismaking met Terrence