Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Terrence Huizinga

Maak kennis met Terrence Huizinga, mede-eigenaar van Provectas Nijmegen en personal trainer.

“Of je nu een topsporter of een beginner bent, ik wil dat iedereen die bij mij traint, zich na de training voldaan voelt.”

Terrence Huizinga personal trainer Nijmegen Provectas

sinds 2019 actief als personal trainer

Mijn naam is Terrence, en mijn passie voor fitness ontstond toen ik 16 jaar oud was. In die tijd was mijn “sportschool” niets meer dan de zolder van ons huis, voorzien van een paar gewichten en een oude loopband.

Daar, in die bescheiden ruimte, ontdekte ik dat fitness meer was dan een manier om in vorm te blijven; het was een levenslange toewijding aan zelfverbetering.

Gedurende mijn studie Sport, Gezondheid en Management aan de HAN, leerde ik de wetenschappelijke kant van fitness en verdiepte ik me in de methoden van Menno Henselman en Chivo. Sinds 2019 ben ik officieel bezig als personal trainer om mensen te helpen hun doelen te behalen.

Na mijn studie ontmoette ik Mercy. Het was alsof twee puzzelstukjes in elkaar vielen; we waren allebei gedreven door een passie voor het helpen van anderen in hun reis naar een gezonder leven. Mercy’s benadering van fitness en welzijn vulde mijn eigen expertise in powerlifting en sportmanagement perfect aan.

Samen hebben we Provectas opgericht, meer dan een gewone gym, een community. Het is een studio waar mensen niet alleen fysiek maar ook mentaal groeien, waar individuele doelen samenkomen tot een gezamenlijke missie.

Mijn trainingsfilosofie draait om het doen van activiteiten die je leuk vindt. Plezier hebben in wat je doet, maakt het gemakkelijker om vol te houden. Beweging moet iets zijn waar je plezier aan beleeft en niet als een verplichting aanvoelt.

Wat mij onderscheidt, is mijn flexibiliteit en mijn geloof in het feit dat er geen “one size fits all” benadering is. Of je nu een topsporter of een beginner bent, ik wil dat iedereen die bij mij traint, zich na de training voldaan voelt.

Nijmegen personal trainer Terrence Huizinga

gezond op elk niveau

Gezonde voeding is het fundament en vormt de basis waarop we kunnen bouwen om onze fitnessdoelen te bereiken. Ik geloof niet in strenge diëten zoals het standaard rijst en broccoli dieet, omdat deze voor de meeste mensen niet duurzaam zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat je nog steeds van het leven kunt genieten zonder je gezondheid op het spel te zetten, zolang de basis maar goed staat.

De doelen die ik voor mezelf stel variëren van het opbouwen van spiermassa om de juiste fysiek te creëren tot het zo sterk mogelijk worden op alle compound oefeningen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een gezonde levensstijl, omdat dit me helpt me energiek te voelen, de dag goed door te komen en te genieten van de dingen die ik leuk vind om te doen.

Voor mij betekent gezondheid jezelf energiek en fit voelen, en dit afstemmen op de doelen die ik op dat moment voor mezelf heb. Over het algemeen geloof ik dat de basis van beweging en een gezonde levensstijl altijd solide moet zijn, en af en toe mag je jezelf best wat lekkers gunnen, zolang de balans maar goed blijft.

Dit kan ik voor jou betekenen

personal training

Consistente en doelgerichte training is cruciaal voor het verbeteren van fysieke vaardigheden en het bereiken van topresultaten.

Vitaliteitscoaching

Een positieve en veerkrachtige mindset kan obstakels omzetten in kansen en is vaak het verschil tussen succes en falen.
Groepslessen in Nijmegen van Terrence Huizinga

Groepslessen

Een uitgebalanceerd voedingsschema rijk aan voedingsstoffen is de sleutel tot optimale gezondheid en verbeterde sportprestaties.

Plan een kennismaking in

Geïnspireerd door het verhaal van Terrence en nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Elk pad naar welzijn is uniek, en we zijn hier om jouw persoonlijke reis naar een gezonder, sterker leven te ondersteunen. Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen realiseren. Jouw avontuur naar een betere versie van jezelf begint hier.

🔥 Neem contact op!