Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Personal training voor ondernemers in Nijmegen

Investeren in je gezondheid levert de hoogste rendementen op.

Een gezonde leefstijl is de stille partner in elk zakelijk avontuur.

Beschouw welzijn niet als een bijzaak, maar als een essentiële bedrijfsstrategie. Een gezonde levensstijl is niet zomaar een punt op je to-do lijst, maar een fundamenteel instrument om optimaal te presteren in een concurrerende bedrijfswereld.

Het gaat om het kiezen voor duurzaamheid, om jezelf te bewapenen met de energie, alertheid en mentale kracht die nodig zijn om de voortdurende uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan. 

Bedrijfsfitness is meer dan alleen een workout tussen vergaderingen door. Het is een investering in je grootste kapitaal: jezelf. Het gaat om het onderkennen van het belang van gezondheid in zakelijk succes en het nemen van gerichte stappen om op de toppen van je kunnen te presteren.

Het is geen reactieve aanpak – wachten tot gezondheidsproblemen ontstaan – maar een proactieve keuze. Een keuze om welzijn te integreren in de kern van je zakelijke visie. In de hectische wereld van het ondernemerschap is kiezen voor bedrijfsfitness wellicht de meest strategische beslissing die je kunt nemen. En met de juiste ondersteuning kan deze beslissing je veranderen van een hardwerkende ondernemer in een topondernemer.

Gezondheid is de ultieme rijkdom voor elke ondernemer.
Mercy van der Aa personal trainer Provectas in Nijmegen
Mercy van der Aa
Terrence Huizinga personal trainer Provectas

Terrence Huizinga

DISCIPLINE VAN DE ROMEINEN

HOLISTISCHE AANPAK

Krachttraining in Nijmegen

HIGH-END BOUTIQUE GYM

Je werkt hard en verdient het beste. Ervaar onze boutique gym en begeef je in een luxueuze omgeving waar kwaliteit en aandacht samenkomen, zodat jij je volledig kunt focussen op het bereiken van je fitnessdoelen.
Trainer voor duurzame resultaten in het dagelijks leven.

ROI OP JE GEZONDHEID

Jij bent je bedrijf. En net zoals je zorgt voor je administratie of je netwerk, moet je ook zorgen voor je gezondheid. Wij helpen je daarbij. Minder vermoeidheid, meer energie voor je opdrachten, en een heldere geest voor die belangrijke beslissingen.
Provectas - Afvallen in Nijmegen

BALANS IN WERK & WELZIJN

We snappen de uitdagingen van het ondernemen. Het constante balanceren tussen werk en vrije tijd. Onze aanpak zorgt voor een fysieke én mentale boost, waardoor je eter gewapend bent tegen stress en drukke tijden.

Investeren in je gezondheid levert de hoogste rendementen op.

Personal training traject Nijmegen

BEDRIJVEN & ONDERNEMERS

Bij Provectas begrijpen we de unieke uitdagingen en druk die komen kijken bij het ondernemerschap. Een balans vinden gaat niet enkel over een fit lichaam, maar ook over een veerkrachtige geest en een stabiele emotionele gesteldheid.

Onze personal training is specifiek ontworpen voor ondernemers. Het gaat verder dan louter fysieke training; het biedt ook tools en strategieën voor mentaal welzijn en stressmanagement.

Onze personal trainers bieden op maat gemaakte sessies die naadloos passen in je drukke schema.

Bij Provectas is het ons doel om je te helpen pieken in zowel je zakelijke als je persoonlijke leven. We zijn hier om je te ondersteunen, te motiveren en te zorgen dat je elke dag het beste uit jezelf en je onderneming haalt.

BEDRIJVEN & ONDERNEMERS

Zoek je naar een ideale manier om te trainen terwijl je netwerkt met gelijkgestemde ondernemers? Probeer dan onze groepstrainingen speciaal ontworpen voor professionals zoals jij.

Train met een selecte groep van maximaal 10 ondernemers, allemaal onder begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers, en deel tegelijkertijd de kosten.

Onze trainers stellen een gevarieerd programma samen, compleet aangepast op jouw doelen. Maar het is meer dan alleen sporten: het is ook een kans om ervaringen te delen, te netwerken en te leren van je medeondernemers.

Ervaar de kracht van samen trainen, waarbij je de persoonlijke touch van onze trainers combineert met de stimulerende aanwezigheid van collega-ondernemers.

Persoonlijke begeleiding met small group training

Ondernemen is topsport

Succesverhalen

Gwen Faasen
Gwen Faasen
2024-07-03
Ervaren begeleiders die goed weten hoe zij het beste kunnen aansluiten op de doelen van hun klanten. Fijne omgeving en rustige sportschool.
Desiree de Vreede
Desiree de Vreede
2024-07-01
Fijne laagdrempelige sportschool met gezellige trainers. Aanrader!
Michiel Leenaers
Michiel Leenaers
2024-06-21
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met de Mercy, hij is onze vitaliteitscoach binnen de Caesar groep. De begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen, hebben een enorme positieve impact gehad op mijn welzijn en algehele vitaliteit. Mercy is zeer deskundig en weet precies hoe hij op maat gemaakte adviezen en programma's kan bieden die aansluiten bij mijn persoonlijke doelen en behoeften. De sessies zijn altijd inspirerend en motiverend, en ik voel me elke keer weer energiek en gemotiveerd na een afspraak.
Robert Dobbelstein
Robert Dobbelstein
2024-06-18
Sinds februari doorloop ik een coachingstraject met Mercy van der Aa rondom Vitaliteit. Het thema dat we daarbij als eerste behandeld hebben was Slaap. De manier waarop Mercy dat aanpakte beviel me heel goed. We zijn gestart met bepalen wat mijn vaste patronen zijn, en hoe ik mijn dag/nacht indeel. Op basis daarvan hebben we gekeken hoe we dit konden beïnvloeden en bijsturen. Mercy heeft me op basis van zijn kennis en ervaring rondom het thema slaap een aantal heel bruikbare tips en suggesties gegeven. Deze hebben me goed geholpen om vooral bewust te worden van mijn eigen gedrag en hoe ik dat kan beïnvloeden. Het thema slaap hebben we inmiddels afgerond en gaan nu verder met het volgende thema; prioriteitstelling en stressmanagement.
Edward Bartels
Edward Bartels
2024-06-10
Geweldige begeleiding, persoonlijke aandacht en super sfeer. Gelegen op een centrale locatie, ruime parkeermogelijkheden en ruime openingstijden.
Catfish Everdeen
Catfish Everdeen
2024-06-04
Sinds kort aangesloten bij Provectas en het is echt een heerlijke gym waar altijd een goede sfeer heerst. Buiten de de drukke uren is het altijd super rustig. Wordt ook altijd vriendelijk begroet door alle trainers die er werken, dus het is zeker aan te raden.
Harm van Schilt
Harm van Schilt
2024-06-01
Top gym!
Steven Effting
Steven Effting
2024-05-31
Mooie gym, super goede sfeer en top trainers (Terrence & Mercy)
Sjoerd N
Sjoerd N
2024-05-28
Geweldige sportschool, fijne mensen. Voelt als een tweede huiskamer.

SAMENWERKINGEN

Provectas personal training Nijmegen

MEER INFORMATIE

Work hard, play hard

Ben je klaar om je fysieke en mentale welzijn naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd je zakelijke prestaties te optimaliseren? Laat je gegevens achter en een van onze personal trainers neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor ondernemers te bespreken.

FAQ

Veelgestelde vragen

In Nederland is personal training voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA), eenmanszaken en VOF’s over het algemeen niet zakelijk aftrekbaar. Echter, als een onderneming personeel in dienst heeft, kunnen de kosten voor een personal trainer wel als zakelijke kosten worden afgetrokken, mits alle werknemers de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van deze service. Het is niet noodzakelijk dat alle werknemers daadwerkelijk deelnemen aan de trainingen, maar de optie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Voor de eigenaar of DGA zijn de kosten van personal training normaliter niet aftrekbaar, omdat dit gezien wordt als persoonlijke verzorging. Het is altijd aan te raden om advies in te winnen bij een professioneel belastingadviseur voor specifieke situaties.

Bij Provectas begrijpen we de unieke stressfactoren die komen kijken bij ondernemerschap. Onze holistische benadering omvat niet alleen fysieke training, maar ook mentale veerkracht. We bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s die gericht zijn op het verbeteren van zowel lichamelijke als mentale welzijn, waaronder oefeningen die stresshormonen verminderen en het geluksgevoel bevorderen. Het resultaat? Een fitter, gezonder en minder gestrest leven, waardoor je je kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

Bij Provectas hebben we een geïntegreerde benadering die verder gaat dan de gebruikelijke sportschooltraining. We richten ons op het creëren van een evenwichtige levensstijl die je helpt excelleren, zowel persoonlijk als professioneel. Regelmatige lichaamsbeweging is wetenschappelijk bewezen als een effectief middel om de mentale scherpte te verbeteren door de vrijgave van endorfines en de verbetering van de bloedtoevoer naar de hersenen. Onze trainingssessies zijn ontworpen om deze voordelen te maximaliseren. Daarnaast bieden we deskundige begeleiding op het gebied van voeding en herstel, wat verder kan bijdragen aan een verbeterde cognitieve functie. Het resultaat is een verhoogde productiviteit en focus die je kan helpen om efficiënter te zijn in je werk.

Op dit moment hebben we nog geen formele samenwerkingen met lokale ondernemersverenigingen in Nijmegen, zoals de Nijmeegse Ondernemersvereniging, Businessclub Nijmegen, Ondernemersvereniging Waalsprong, Nijmeegs ondernemerscafé, Jong MKB Nijmegen Arnhem, NUL24
het Ondernemers Collectief Nijmegen of de Nijmegen City. Echter, we staan zeer open voor dergelijke samenwerkingsmogelijkheden. We geloven dat een partnerschap met lokale ondernemersorganisaties niet alleen een positieve invloed kan hebben op de gezondheid en het welzijn van de ondernemers zelf, maar ook de algehele gemeenschap ten goede kan komen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden met Provectas, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. We staan open voor gesprekken om te zien hoe we gezamenlijk een gezondere en meer productieve werkomgeving kunnen bevorderen.

Ja, bij Provectas zijn we ons bewust van de uitdagingen die een zittende levensstijl kan meebrengen, inclusief rugpijn en andere musculoskeletale problemen. Onze trainers zijn gekwalificeerd om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen die zich richten op het versterken van de core en het verbeteren van de houding. Deze programma’s zijn specifiek bedoeld om de rugspieren te versterken en daarmee rugpijn te verminderen.
Als je veel onderweg bent, biedt Provectas flexibele roosteropties en online begeleiding om je te helpen je trainingsroutine aan te houden. We passen ons aan je reisschema aan en zorgen dat je ook op afstand de nodige ondersteuning en begeleiding krijgt.
Ja, bij Provectas begrijpen we dat een onregelmatig werkschema flexibele trainingsmogelijkheden vereist. We bieden daarom een breed scala aan trainingstijden aan, zodat je kunt trainen wanneer het jou het beste uitkomt. Neem contact met ons op om een schema te bespreken dat bij je past.
Zeker, bij Provectas geloven we dat een gezond team een productief team is. We bieden groepstrainingen en zakelijke pakketten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw personeel te voldoen. Geïnteresseerd in het verhogen van het welzijn en de productiviteit van je team? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!