Provectas

PERSONAL TRAINING
VOOR ONDERNEMERS

IN NIJMEGEN

Investeren in je gezondheid levert de hoogste rendementen op.

Een gezonde leefstijl is de stille partner
in elk zakelijk avontuur.

Beschouw welzijn niet als een bijzaak, maar als een essentiële bedrijfsstrategie. Een gezonde levensstijl is niet zomaar een punt op je to-do lijst, maar een fundamenteel instrument om optimaal te presteren in een concurrerende bedrijfswereld.

Het gaat om het kiezen voor duurzaamheid, om jezelf te bewapenen met de energie, alertheid en mentale kracht die nodig zijn om de voortdurende uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan. 

Bedrijfsfitness is meer dan alleen een workout tussen vergaderingen door. Het is een investering in je grootste kapitaal: jezelf. Het gaat om het onderkennen van het belang van gezondheid in zakelijk succes en het nemen van gerichte stappen om op de toppen van je kunnen te presteren.

Het is geen reactieve aanpak – wachten tot gezondheidsproblemen ontstaan – maar een proactieve keuze. Een keuze om welzijn te integreren in de kern van je zakelijke visie. In de hectische wereld van het ondernemerschap is kiezen voor bedrijfsfitness wellicht de meest strategische beslissing die je kunt nemen. En met de juiste ondersteuning kan deze beslissing je veranderen van een hardwerkende ondernemer in een topondernemer.

Gezondheid is de ultieme rijkdom voor elke ondernemer.
Eigenaar Provectas Mercy van der Aa personal training studio Nijmegen
Mercy van der Aa
Terrence Huizinga personal trainer Provectas

Terrence Huizinga

DISCIPLINE VAN DE ROMEINEN

HOLISTISCHE AANPAK

HIGH-END BOUTIQUE GYM

Je werkt hard en verdient het beste. Ervaar onze boutique gym en begeef je in een luxueuze omgeving waar kwaliteit en aandacht samenkomen, zodat jij je volledig kunt focussen op het bereiken van je fitnessdoelen.
Trainer voor duurzame resultaten in het dagelijks leven.

ROI OP JE GEZONDHEID

Jij bent je bedrijf. En net zoals je zorgt voor je administratie of je netwerk, moet je ook zorgen voor je gezondheid. Wij helpen je daarbij. Minder vermoeidheid, meer energie voor je opdrachten, en een heldere geest voor die belangrijke beslissingen.
Sporten met een trainer

BALANS IN WERK & WELZIJN

We snappen de uitdagingen van het ondernemen. Het constante balanceren tussen werk en vrije tijd. Onze aanpak zorgt voor een fysieke én mentale boost, waardoor je eter gewapend bent tegen stress en drukke tijden.

Investeren in je gezondheid levert de hoogste rendementen op.

personal trainer nijmegen

BEDRIJVEN & ONDERNEMERS

Personal training

Bij Provectas begrijpen we de unieke uitdagingen en druk die komen kijken bij het ondernemerschap. Een balans vinden gaat niet enkel over een fit lichaam, maar ook over een veerkrachtige geest en een stabiele emotionele gesteldheid.

Onze personal training is specifiek ontworpen voor ondernemers. Het gaat verder dan louter fysieke training; het biedt ook tools en strategieën voor mentaal welzijn en stressmanagement.

Onze personal trainers bieden op maat gemaakte sessies die naadloos passen in je drukke schema.

Bij Provectas is het ons doel om je te helpen pieken in zowel je zakelijke als je persoonlijke leven. We zijn hier om je te ondersteunen, te motiveren en te zorgen dat je elke dag het beste uit jezelf en je onderneming haalt.

BEDRIJVEN & ONDERNEMERS

Small group training

Zoek je naar een ideale manier om te trainen terwijl je netwerkt met gelijkgestemde ondernemers? Probeer dan onze groepstrainingen speciaal ontworpen voor professionals zoals jij.

Train met een selecte groep van maximaal 10 ondernemers, allemaal onder begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers, en deel tegelijkertijd de kosten.

Onze trainers stellen een gevarieerd programma samen, compleet aangepast op jouw doelen. Maar het is meer dan alleen sporten: het is ook een kans om ervaringen te delen, te netwerken en te leren van je medeondernemers.

Ervaar de kracht van samen trainen, waarbij je de persoonlijke touch van onze trainers combineert met de stimulerende aanwezigheid van collega-ondernemers.

small group training nijmegen Provectas

Ondernemen is topsport

Succesverhalen

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

SAMENWERKINGEN

Personal trainer Nijmegen

MEER INFORMATIE

Work hard, play hard

Ben je klaar om je fysieke en mentale welzijn naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd je zakelijke prestaties te optimaliseren? Laat je gegevens achter en een van onze personal trainers neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor ondernemers te bespreken.

FAQ

Veelgestelde vragen

In Nederland is personal training voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA), eenmanszaken en VOF’s over het algemeen niet zakelijk aftrekbaar. Echter, als een onderneming personeel in dienst heeft, kunnen de kosten voor een personal trainer wel als zakelijke kosten worden afgetrokken, mits alle werknemers de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van deze service. Het is niet noodzakelijk dat alle werknemers daadwerkelijk deelnemen aan de trainingen, maar de optie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Voor de eigenaar of DGA zijn de kosten van personal training normaliter niet aftrekbaar, omdat dit gezien wordt als persoonlijke verzorging. Het is altijd aan te raden om advies in te winnen bij een professioneel belastingadviseur voor specifieke situaties.

Bij Provectas begrijpen we de unieke stressfactoren die komen kijken bij ondernemerschap. Onze holistische benadering omvat niet alleen fysieke training, maar ook mentale veerkracht. We bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s die gericht zijn op het verbeteren van zowel lichamelijke als mentale welzijn, waaronder oefeningen die stresshormonen verminderen en het geluksgevoel bevorderen. Het resultaat? Een fitter, gezonder en minder gestrest leven, waardoor je je kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

Bij Provectas hebben we een geïntegreerde benadering die verder gaat dan de gebruikelijke sportschooltraining. We richten ons op het creëren van een evenwichtige levensstijl die je helpt excelleren, zowel persoonlijk als professioneel. Regelmatige lichaamsbeweging is wetenschappelijk bewezen als een effectief middel om de mentale scherpte te verbeteren door de vrijgave van endorfines en de verbetering van de bloedtoevoer naar de hersenen. Onze trainingssessies zijn ontworpen om deze voordelen te maximaliseren. Daarnaast bieden we deskundige begeleiding op het gebied van voeding en herstel, wat verder kan bijdragen aan een verbeterde cognitieve functie. Het resultaat is een verhoogde productiviteit en focus die je kan helpen om efficiënter te zijn in je werk.

Op dit moment hebben we nog geen formele samenwerkingen met lokale ondernemersverenigingen in Nijmegen, zoals de Nijmeegse Ondernemersvereniging, Businessclub Nijmegen, Ondernemersvereniging Waalsprong, Nijmeegs ondernemerscafé, Jong MKB Nijmegen Arnhem, NUL24
het Ondernemers Collectief Nijmegen of de Nijmegen City. Echter, we staan zeer open voor dergelijke samenwerkingsmogelijkheden. We geloven dat een partnerschap met lokale ondernemersorganisaties niet alleen een positieve invloed kan hebben op de gezondheid en het welzijn van de ondernemers zelf, maar ook de algehele gemeenschap ten goede kan komen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden met Provectas, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. We staan open voor gesprekken om te zien hoe we gezamenlijk een gezondere en meer productieve werkomgeving kunnen bevorderen.

Ja, bij Provectas zijn we ons bewust van de uitdagingen die een zittende levensstijl kan meebrengen, inclusief rugpijn en andere musculoskeletale problemen. Onze trainers zijn gekwalificeerd om op maat gemaakte trainingsprogramma’s te ontwikkelen die zich richten op het versterken van de core en het verbeteren van de houding. Deze programma’s zijn specifiek bedoeld om de rugspieren te versterken en daarmee rugpijn te verminderen.

Als je veel onderweg bent, biedt Provectas flexibele roosteropties en online begeleiding om je te helpen je trainingsroutine aan te houden. We passen ons aan je reisschema aan en zorgen dat je ook op afstand de nodige ondersteuning en begeleiding krijgt.

Ja, bij Provectas begrijpen we dat een onregelmatig werkschema flexibele trainingsmogelijkheden vereist. We bieden daarom een breed scala aan trainingstijden aan, zodat je kunt trainen wanneer het jou het beste uitkomt. Neem contact met ons op om een schema te bespreken dat bij je past.

Zeker, bij Provectas geloven we dat een gezond team een productief team is. We bieden groepstrainingen en zakelijke pakketten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw personeel te voldoen. Geïnteresseerd in het verhogen van het welzijn en de productiviteit van je team? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!