Provectas

Fitness in Nijmegen
bij Provectas

Kom fitnessen in onze industriële, hippe boetiek gym in Nijmegen met enthousiaste trainers, persoonlijke begeleiding, de vetste groepslessen én kleinschalige trainingen.
Unieke sportschool in Nijmegen

Niet sportschoolerig

Wel trainen in een hippe boutique studio

Train in kleine groepen in een industriële fitnessruimte in Nijmegen altijd met persoonlijke aandacht van een personal trainer.

Geen standaard groepslessen

Wel trainingen zoals nergens anders

Ontdek de vetste groepslessen van Nijmegen. Van krachttraining en cardio tot bootcamps en kettlebel workouts.
Sportschool in Nijmegen Provectas - my healthclub - the kettlebell club

Wel resultaatggericht

Zowel fysiek als mentaal

De juiste balans tussen training, voeding en leefstijl. Werk aan jouw persoonlijke doel onder begeleiding van onze trainers.

warming up en cooling down sportschool in Nijmegen

Waarom fitnessen

bij Provectas?

Herken jij (een van) de volgende situaties? Wij zijn er speciaal voor jou, om deze twijfels en uitdagingen aan te pakken en je te begeleiden op een pad naar blijvend succes. Herken je jezelf in een van deze situaties? Lees dan snel verder:

Fitness in een

boutique gym in nijmegen

Wij zijn er voor de mensen die geen genoegen nemen met standaard. Je streeft naar het beste voor je lichaam en je leven; wij staan klaar om dat met je te realiseren, zonder poespas of compromissen.

Bij ons train je in exclusieve fitness club, ver weg van de drukte van een sportschool. Onze personal trainers zijn toegewijd aan jouw succes en staan 24/7 klaar voor ondersteuning.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze holistische aanpak. We bieden niet alleen training, maar ook deskundig voedingsadvies, trainingsschema’s en leefstijlcoaching.

In Nijmegen kun je kiezen uit Provectas My Healthclub The Kettlebell Club
A M
A M
2023-11-08
Vriendelijke personeel. Ze hebben persoonlijke aandacht voor hun leden en de ruimte is mooi.
jens schuurs
jens schuurs
2023-11-06
Mooie luxe gym met erg goede begeleiding. Ook bieden ze erg leuke groepslessen aan, waar beginnende sporters en fanatieke sporters uitgedaagd worden.
Roy Meurs
Roy Meurs
2023-11-06
Toffe gym en goede PT
M. D
M. D
2023-11-05
Fijne en unieke sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat. Twee professionele en ervaren eigenaars die jou meteen thuis laten voelen 💪🏼
Bruce Van Loon
Bruce Van Loon
2023-11-03
Fijne en zeer professionele gym om te sporten
Melanie Verbueken
Melanie Verbueken
2023-10-31
Super fijne personal training studio in Nijmgen! Mercy en Terrence weten wat ze doen. Ze kijken niet alleen naar het trainen, maar coachen je ook op het gebied van voeding en leefstijl. De gym is super gaaf geworden en vooral de groepslessen zijn uitdagend en uniek. Die vind je nergens anders in Nijmegen. Echt een industriële vibe! Naast mijn personal training sessies, vind ik het fijn dat ik ook gebruik kan maken van de open gym waar ik vrij kan trainen. De community en sfeer binnen Provectas is heel prettig en veilig.
Sebastian van Raaij
Sebastian van Raaij
2023-10-31
echt een top pt studio, ze weten wat ze doen en bieden goede service
Walter Driessen
Walter Driessen
2023-10-31
Zeer fijne gym en vriendelijke begeleiding!
Gratis proefles en vergelijk fitness clubs in Nijmegen

Interesse in een

gratis proefweek fitness?

We hebben al honderden mensen zoals jij geholpen. Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte boutique gym in Nijmegen ontwikkelen wij samen met jou trainingen waarin jouw doelstellingen centraal staan. 

Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen door middel van groepslessen, personal training en een open gym.

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij Provectas in Nijmegen streven we naar een fitnesservaring die zowel uniek als persoonlijk is. Onze boutique gym, met een stijlvol en luxueus interieur, biedt een rustgevende omgeving die een welkome afwisseling vormt van de drukke en vaak overvolle sfeer van grotere sportscholen. Ons team van professionele trainers is toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en ondersteuning. We geloven dat fitness meer is dan alleen fysieke kracht; het is een holistische reis die ook voeding, slaap, stressmanagement en algemeen welzijn omvat. Dit is een kernonderdeel van onze filosofie. We zijn trots op onze innovatieve aanpak. Onze faciliteiten en trainingsaanbod, zoals het aanbieden van Crosscamp, fitness lessen, booty workouts, bootcamp en boksen, is specifiek ontworpen om iets nieuws en verfrissends te brengen naar de fitnessscene in Nijmegen. We streven ernaar om voorlopers te zijn in wat we doen. Onze focus ligt niet alleen op het leveren van kwaliteitstrainingen, maar ook op het creëren van een betrokken gemeenschap waar elk lid zich gehoord en gezien voelt.

Bij Provectas ontvangen we nieuwe sporters met open armen. Ons toegewijde team zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt.

Vanaf je eerste bezoek bieden we persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw unieke fitnessniveau en doelen. Onze trainers zijn er om je te ondersteunen bij elke stap, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen en je thuis voelt in onze community.

Vraag hier direct je gratis proefweek aan.

Onze faciliteiten zijn state-of-the-art, speciaal ontworpen om aan de behoeften van alle sporters te voldoen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden, of technieken wilt leren voor het veilig tillen van gewichten, wij hebben de uitrusting die je nodig hebt.

Dit omvat een reeks kettlebells, geavanceerde cardio-apparatuur, en gespecialiseerde krachttrainingsmachines. Alles is erop gericht om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken in een veilige en ondersteunende omgeving.

Onze groepslessen zijn veel meer dan alleen een workout; ze zijn een ervaring van gedeelde energie en gemeenschapsgevoel.

Elke groepsles is zorgvuldig ontworpen om niet alleen je fysieke kracht en conditie te verbeteren, maar ook om een gevoel van ontspanning en plezier in sporten te brengen.

Met een divers aanbod dat varieert van intensieve circuittrainingen met kettlebells tot dynamische booty work-outs, zijn onze groepslessen afgestemd om aan een breed scala van fitnessbehoeften te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd een ondersteunende en motiverende omgeving bieden.