Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Fitness Nijmegen open gym

Ontdek onze unieke, industriële boetiek gym in Nijmegen West, waar trainen synoniem staat voor transformeren. Hier push je niet alleen je grenzen, je breekt ze.

Excelleer in gezondheid, in elke fase van je leven

Onze open gym voor hen die willen excelleren en geen genoegen nemen met standaard.

Unieke sportschool in Nijmegen

Niet sportschoolerig

Wel trainen in een hippe boutique studio

Train zelfstandig in onze industriële fitnessruimte, waar een veilige omgeving en motiverende community samenkomen.

Geen standaard groepslessen

Wel trainingen zoals nergens anders

Ontdek de vetste groepslessen van Nijmegen. Van krachttraining en cardio tot bootcamps en kettlebel workouts. 🔥
Sportschool in Nijmegen Provectas - my healthclub - the kettlebell club

Wel resultaatggericht

Zowel fysiek als mentaal

De juiste balans tussen training, voeding en leefstijl. Werk aan jouw persoonlijke doel onder begeleiding van onze trainers.

Warming up en cooling down sportschool in Nijmegen

Waarom fitnessen bij Provectas?

Herken jij (een van) de volgende situaties? Wij zijn er speciaal voor jou, om deze twijfels en uitdagingen aan te pakken en je te begeleiden op een pad naar blijvend succes. Herken je jezelf in een van deze situaties? Lees dan snel verder:

Fitness in een boutique gym in Nijmegen

Wij zijn er voor de mensen die geen genoegen nemen met standaard. Je streeft naar het beste voor je lichaam en je leven; wij staan klaar om dat met je te realiseren, zonder poespas of compromissen.

 

Bij ons train je in exclusieve fitness club, ver weg van de drukte van een sportschool. Onze personal trainers zijn toegewijd aan jouw succes en staan 24/7 klaar voor ondersteuning.

 

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze holistische aanpak. We bieden niet alleen training, maar ook deskundig voedingsadvies, trainingsschema’s en leefstijlcoaching.

In Nijmegen kun je kiezen uit Provectas My Healthclub The Kettlebell Club

Reviews

Wat onze klanten zeggen

provectas pijl
Jonna Jansen↳ fitter worden
Lees verder
Een professionele en persoonlijke gym! Personal training bij Provectas brengt je een niveau hoger met de doelen die belangrijk zijn voor jou. In een aantal maanden zijn mijn kracht, fitheid verbeterd en nam mijn gewicht af. Het is hard werken maar dat doe je samen!
Quinten Smit↳ conditie verbeteren
Lees verder
Tijdens het sporten bij Provectas heb ik mijn algehele conditie flink kunnen verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn, mijn Pullups van 10 naar 17 en ik ren nu 2900 meter in 12 minuten i.p.v. 2500 meter. En dat in 3 maanden tijd. Provectas is echt een aanrader dus!
Yuri van Elsas↳ muscle toning
Lees verder
Provectas is een prachtige, nette urban gym - precies groot genoeg om een persoonlijke ervaring te bieden, maar niet overweldigd door grote massa's sporters. Wat deze plek echt onderscheidt, is het deskundige team van trainers die altijd klaarstaan met waardevol advies. Dankzij hun begeleiding heb ik de afgelopen paar zomers mijn vetpercentage weten te handhaven op ongeveer 10%.
helga toppet↳ grenzen verleggen
Lees verder
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid.
Sanne H.↳ meer zelfvertrouwen
Lees verder
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn.
Dinie Koenen↳ functioneel fit
Lees verder
Ik ben gestart met personal training met als doel om functioneel fit en sterker te worden. In de samenstelling van de trainingen is de focus niet alleen resultaatgericht maar juist ook op dat je plezier haalt uit de sport. Je werkt hierdoor samen toe naar een blijvend resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje

Wij begrijpen dat je benieuwd bent naar onze faciliteiten. Ontdek onze open gym in de video.

Claim jouw
14-dagen pas

En ervaar onze open gym

Je kunt er nog een heleboel meer over lezen, maar uiteindelijk moet je toch je computer, telefoon of tablet aan de kant leggen. Zullen we gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Zet de eerste stap. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

TRIPOD 2023 (4)

14-dagen pas aanvragen

Deze vragen (FAQ) krijgen wij vaker

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

Bij Provectas in Nijmegen streven we naar een fitnesservaring die zowel uniek als persoonlijk is. Onze boutique gym, met een stijlvol en luxueus interieur, biedt een rustgevende omgeving die een welkome afwisseling vormt van de drukke en vaak overvolle sfeer van grotere sportscholen.

 

Ons team van professionele trainers is toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en ondersteuning. We geloven dat fitness meer is dan alleen fysieke kracht; het is een holistische reis die ook voeding, slaap, stressmanagement en algemeen welzijn omvat. Dit is een kernonderdeel van onze filosofie.

 

We zijn trots op onze innovatieve aanpak. Onze faciliteiten en trainingsaanbod, zoals het aanbieden van Crosscamp, fitness lessen, booty workouts, bootcamp en boksen, is specifiek ontworpen om iets nieuws en verfrissends te brengen naar de fitnessscene in Nijmegen. We streven ernaar om voorlopers te zijn in wat we doen.

 

Onze focus ligt niet alleen op het leveren van kwaliteitstrainingen, maar ook op het creëren van een betrokken gemeenschap waar elk lid zich gehoord en gezien voelt.

Bij Provectas ontvangen we nieuwe sporters met open armen. Ons toegewijde team zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt.

 

Vanaf je eerste bezoek bieden we persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw unieke fitnessniveau en doelen. Onze trainers zijn er om je te ondersteunen bij elke stap, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen en je thuis voelt in onze community.

 

Vraag hier direct je gratis proefweek aan.

Onze faciliteiten zijn state-of-the-art, speciaal ontworpen om aan de behoeften van alle sporters te voldoen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden, of technieken wilt leren voor het veilig tillen van gewichten, wij hebben de uitrusting die je nodig hebt.

 

Dit omvat een reeks kettlebells, geavanceerde cardio-apparatuur, en gespecialiseerde krachttrainingsmachines. Alles is erop gericht om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken in een veilige en ondersteunende omgeving.

Onze groepslessen zijn veel meer dan alleen een workout; ze zijn een ervaring van gedeelde energie en gemeenschapsgevoel.

 

Elke groepsles is zorgvuldig ontworpen om niet alleen je fysieke kracht en conditie te verbeteren, maar ook om een gevoel van ontspanning en plezier in sporten te brengen.

 

Met een divers aanbod dat varieert van intensieve circuittrainingen met kettlebells tot dynamische booty work-outs, zijn onze groepslessen afgestemd om aan een breed scala van fitnessbehoeften te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd een ondersteunende en motiverende omgeving bieden.

Sjoerd N
Sjoerd N
2024-05-28
Geweldige sportschool, fijne mensen. Voelt als een tweede huiskamer.
Evelien Janssen
Evelien Janssen
2024-04-20
Provectas is een erg fijne sportschool waar je warm ontvangen wordt door Mercy en Terrence. Er worden leuke en gevarieerde groepslessen gegeven waardoor sporten nooit saai of eentonig is. Erg fijn dat het small group lessen zijn, zodat er ook voldoende aandacht is voor de deelnemers. Een aanrader!
Richard van den Hoorn
Richard van den Hoorn
2024-04-20
Hele fijne sfeer, goede professionele begeleiding!
Anna van der Heide
Anna van der Heide
2024-01-03
Vanuit Caesar Groep de kans gekregen om bij Mercy een vitaliteitscoachingstraject te volgen. Hierin zijn we samen aan de slag gegaan met mijn persoonlijke mission statement en de daaraan gekoppelde doelen en leefregels. Mercy's ondersteunende aanpak vergrootte mijn zelfvertrouwen en moedigde me aan buiten mijn comfortzone te stappen en op een andere manier na te denken over mijn mentale gezondheid. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten!
Dennis Wiegers
Dennis Wiegers
2023-12-31
Heel 2023 getraind bij Provectas, met Mercy. Doel gehaald om meer conditie en spieropbouw te creëren. Ben hierdoor fitter en gezonder geworden. Altijd goed en prettig contact gehad met Mercy als trainer en professioneel advies ontvangen. Volledig toegespitst op mijn situatie. Ga nu op eigen benen verder met werken aan mijn fysieke gezondheid, er is een goede basis gelegd. Ik zal het persoonlijke contact in de trainingen zeker gaan missen. Het contact zal ook zeker niet verloren gaan.
Niels De Weger
Niels De Weger
2023-12-16
Persoonlijke en professionele personel training in een fijne gym.
Begeleiding en gratis proefles
Kleinschalige trainingen bij my healthclub in Nijmegen
My healthclub in Nijmegen
Sporten in Nijmegen
verschillende locaties bij provectas

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!