Provectas

Mercy van der Aa

De kracht van een vervullend leven begint bij de vitaliteit van je eigen lichaam en geest. Train hard, leef gepassioneerd, en alles valt op zijn plek.

Van breakdancer naar ondernemer

Over Mercy

Ik ben Mercy van der Aa, en mijn fascinatie voor lichaamsbeweging en welzijn begon op 20-jarige leeftijd met breakdancen. Dat was het moment waarop ik besefte dat beweging en fitness een integraal onderdeel van mijn leven zouden worden. Ik kreeg toen de kans om deel uit te maken van Riverland Healthcentre in Nijmegen, waar ik niet alleen praktische ervaring opdeed maar ook een fundamenteel begrip van de fitnessindustrie ontwikkelde.

Kort na mijn tijd bij Riverland ontmoette ik Terrence, een andere sleutelfiguur in mijn fitnessreis. Terrence is een veteraan op het gebied van fitness en powerlifting. Ik ben me hier steeds meer in gaan verdiepen en me gaan ontwikkelen.

plezier is het allerbelangrijkste

Trainingsmethode

Voor mij is fysieke gezondheid onlosmakelijk verbonden met mentaal welzijn. Ik leef en adem het concept dat je niet alleen nu, maar je hele leven optimaal moet kunnen presteren. Dat is mijn drijfveer en de reden waarom ik een voorbeeld wil zijn voor mezelf, mijn gezin, en mijn community.

Ik ging van liefhebber naar professional toen ik op mijn 26e ondernemer werd. Met een achtergrond in zowel Fitvak A als B en specialisaties via cursussen bij experts zoals Menno Henselmans, heb ik mijn kennis voortdurend uitgebreid. Ik heb ook lesgegeven aan het ROC en ben trots op mijn uitgebreide Chivo-opleidingen, variërend van personal training tot vitaliteitskunde.

Mijn trainingsaanpak is holistisch; ik kijk naar de mens als geheel en niet alleen naar het fysieke aspect. Mijn trainingen zijn geïnjecteerd met een hoge ‘fun-factor’, omdat ik geloof dat genieten van de reis net zo belangrijk is als het einddoel. Daarnaast pas ik mijn trainingsprogramma’s aan op basis van wetenschappelijke principes, gericht op het volume, de sets en de herhalingen die het meest effectief zijn voor hypertrofie en spierontwikkeling.

small group training nijmegen Provectas

It’s hard to be fit or fat

committed

Ik kies ervoor om te werken met mensen die echt toegewijd zijn aan hun gezondheid en welzijn. We beginnen onze samenwerking altijd met een gedetailleerde consultatie om je diepste motivaties en doelen te ontdekken. Daarna ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat verder gaat dan alleen beweging; het omvat leefstijl, voeding, stressmanagement en meer.

Met Terrence aan mijn zijde hebben we Provectas opgericht. Het is meer dan gewoon een sportschool; het is een community waar individuen elkaar inspireren en motiveren om hun hoogste potentieel te bereiken. Het is een plek waar je telefoon meer wordt gebruikt om je prestaties te loggen dan om door social media te scrollen.

Buiten de sportschool ben ik een toegewijde vader en een fervent kok. Ik geloof dat welzijn begint met je mindset en zich uitstrekt tot elk facet van je leven, van je slaapkwaliteit tot je voeding en beweging.

Plan een kennismaking met Mercy en ontdek wat hij kan betekenen voor jou

Echte successen van mensen zoals jij

Succesverhalen

Maxime
Maxime
2023-06-26
Fijne sfeer, veel ruimte om te trainen, aardige en ontzettend professionele trainers 👍👍👍
Sanne Hopstaken
Sanne Hopstaken
2023-06-12
Hele fijne samenwerking en persoonlijke aandacht. Een vriendin en ik sporten 1x per week samen met een personal trainer en 1x per week samen. De training met de personal trainer geeft ons heel veel vertrouwen en zelfstandigheid om in onze eigen training toe te passen. Advies rondom houding, voeding en bewustwording is hierin heel fijn. Een rustige sportschool met aparte sportruimtes. Je bent regelmatig alleen aan het sporten of met weinig mensen om je heen. Heel fijn om je eigen ding te kunnen doen en je eigen plekje te creëren voor je oefeningen.
helga toppet
helga toppet
2023-06-06
Ruim een jaar volg ik één keer per week een personal training bij Provectas. Ik ben zoveel sterker geworden, fysiek en mentaal. Spiermassa is toegenomen en ik ben afgevallen. Ik heb grenzen verlegd en ben daarin heel professioneel begeleid. Alle oefeningen waren nieuw, maar door deskundige en fijne begeleiding doe ik ze op een veilige manier en werk met heel mijn lijf. Na een training kom ik voldaan en energiek thuis. Door de stimulerende en professionele begeleiding ga je verder dan je in je eentje zou doen en kan je meer dan je denkt. Ook kreeg ik waardevolle tips om mijn voeding te optimaliseren. Het is heel persoonlijk en het plezier in bewegen en het creëren van een gezonde levensstijl staan voorop. Zodat het geen boost is, maar een levensstijl waar je voor altijd mee verder kan. Ik ben super enthousiast.
camiel jansen
camiel jansen
2023-05-15
Fantastische sportschool met kundige begeleiding en mogelijkheid tot personal training. Er wordt hard getraind en ook veel gelachen.
Brigitte Burgers
Brigitte Burgers
2023-04-24
Onlangs heb ik van een vriendin een aantal trainingen bij Provectas gekregen (leuke cadeautip!). De personal trainer Mercy is na een prettig intakegesprek, waar hij alle tijd voor nam, gedreven en heel serieus met me aan de slag gegaan. Hij had zich bijzonder goed voorbereid met als doel mijn rugklachten te verminderen. Het prettige was dat hij dat met veel empathie deed, goed op mijn lichaamshouding lette en vooral ook op mijn lichaamstaal. Hij motiveerde en stimuleerde en zorgde ervoor dat ik niet over mijn grenzen heenging. De ruimte is gezellig en niet ingericht voor de massa! Een dikke pluim voor Provectas en vooral chapeau voor Mercy!
Rilleke
Rilleke
2023-04-20
Kundig, vriendelijk, betrokken, fijne gym!
Anouar en Hind Znagui Hassani
Anouar en Hind Znagui Hassani
2023-04-03
Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad om te trainen met Mercy van Provectas. Vanaf het begin heeft Mercy ons met open armen ontvangen en heeft hij ons begeleid op onze reis naar een gezondere levensstijl. Dankzij zijn kennis, expertise en persoonlijke benadering hebben we niet alleen veel gewicht verloren, maar zijn we ook aanzienlijk fitter en energieker geworden. Mercy is een zeer toegewijde en gemotiveerde trainer die altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat we het beste uit onszelf halen. Zijn aanpassingsvermogen aan onze individuele behoeften en doelen heeft ons geholpen om op een gezonde en duurzame manier vooruitgang te boeken. Hij heeft ons ook waardevolle tips en adviezen gegeven over voeding en levensstijl, wat enorm heeft bijgedragen aan ons succes. Wat ons het meest is bijgebleven aan Mercy, is zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid. Hij heeft een aanstekelijke energie en een oprechte interesse in het welzijn van zijn cliënten. Dit maakte elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend. Wij kunnen Mercy en het team van Provectas zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken personal trainer. Of je nu je algehele conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, Mercy zal je zeker helpen om je doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.
Bram de Koning
Bram de Koning
2023-03-14
Mercy is een topcoach! Zijn persoonlijke aandacht en interesse zorgen ervoor dat je optimaal getraind wordt en de beste versie van jezelf!

LEER ONS TEAM KENNEN

Trainers & coaches

Jens Schuurs

Bruce

Pim

Walter