Provectas

Ontwerp zonder titel - 2024-03-31T142758.173

Join ons team

Over provectas

Bij Provectas, opgericht  door Mercy van der Aa en Terrence Huizinga, breken we met de conventies van de standaard sportschoolervaring. Weg met de eindeloze rijen loopbanden en onpersoonlijke sfeer.

Wij zijn een boutique gym met personal training, open gym, groepslessen en vitaliteitscoaching voor degenen die serieus zijn over hun gezondheid en levensstijl.

Sporten bij Provectas in Nijmegen is meer dan een intensief trainen; het is een holistische benadering van welzijn. Ons team is uniek in zijn samenhang en eensgezindheid over onze trainingsfilosofie, we delen allemaal dezelfde visie en hebben een goede, persoonlijke bang met onze leden.

Als (personal) trainer speel je een cruciale rol in onze gym. Wij zoeken daarom naar gedreven en gepassioneerde trainers die ons team naar een hoger niveau tillen, omdat we samen altijd meer bereiken.
 

 

Vacatures

fitness vacatures in Nijmegen personal trainer
We zijn toegewijd aan het zetten van ambitieuze doelen, het doorbreken van grenzen, en het realiseren van blijvende successen. Ongeacht de uitdaging – of het nu gaat om het bereiken van een droomlichaam, het overwinnen van fysieke ongemakken, het aangaan van een grote sportieve uitdaging, of het worden van een fit, slank en sterk individu – jij hebt de expertise om te weten wat nodig is om deze doelen te behalen.

Bij Provectas bieden we ook unieke groepslessen aan die je nergens anders vind in Nijmegen. Bij ons vind je booty work-out, cross-camp, boxing fitness en small group trainingen. Al onze trainers geven zowel personal training als groepstrainingen.

Ben jij gepassioneerd door sport en dol op fitness? Klaar om tijdens je stage zoveel mogelijk te absorberen en te leren? Geniet je ervan om anderen te motiveren en te inspireren, omringd door mensen? Dan is dit dé stageplek waar je een schat aan kennis opdoet voor je toekomst. Bij Provectas word je met open armen ontvangen en krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt.

Provectas heeft een goede samenwerking met HAN Nijmegen, CIOS Arnhem, ROC Nijmegen, en Boxmeer. Jaarlijks bieden we diverse stageplekken aan waar studenten zich kunnen ontwikkelen tot sportcoaches, personal trainers, lifestyle coaches, en instructeurs voor groepslessen.

fitness stage lopen in Nijmegen ROC

TEAM

Direct solliciteren

Meer weten over onze vacatures of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@provectas.nl en vraag naar Mercy.

Provectas - Groepslessen. fitness, sportschool Nijmegen

open gym

Gratis 14-dagen pas

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Annuleren kan op elk moment. Abonnement start na de proefperiode.

🔥 Neem contact op!